"Twingly statistik"

torsdag 4 september 2014

Sjukvård....ilsken tik...




Så här ser det ut i köket varenda morgon när matte och jag kommer ut från sovrummet. Katterna har haft race och Leo klöser  även sina klor på mattan. Annars är han väldigt duktig på att använda klösbrädan.......Han fäller också otroligt mycket hår trots pälsvård....






I morse gick Robban morgonrundan med mig för matte skulle åka in till Stockholm med pendeltåget. Hon skulle uppsöka en skicklig naturläkare som hon hade fått tips om. 

Matte är otroligt trött på dagens sjukvård då det endast är syntetiska läkemedel med allehanda biverkningar som styr sjukvården. 

Matte är allergisk mot de flesta mediciner och då har läkarna inget annat att erbjuda.  Nu tycker matte att det ska bli otroligt spännande att se hur den här behandlingen funkar…..

Matte kom hem vid tvåtiden och då tog vi en ordentlig promenad…..
















Robban åkte upp till ICA för att handla potatis och grönsaker till middagen. Det blev lax idag också. Det var inte så länge sedan som de åt det men det kan man ju äta ofta sa matte.

Som vanligt hamnar Robban ofta i olika situationer där han får ingripa utan att han behöver anstränga sig. Det var en hel del kunder i mjölkavdelningen och när han står och väntar på att komma fram till mjölken så ramlar plötsligt en äldre dam som stod intill honom rakt ner i golvet.. Hon ramlade så illa så att hon slog upp ett stort sår i pannan då hon slog i huvudet hårt i en kant vid glasdörrarna till mjölken. Robban såg till att personal hämtade !:a –hjälpen-lådan. Han la damen tillrätta på golvet med benen i högläge då hon troligen hade drabbats av ett kraftigt blodtrycksfall. Damen blödde kraftigt så han rengjorde såret och bandagerade det.  Personalen fick ringa efter ambulansen eftersom Robban var rädd att damen hade fått hjärnskakning. Han instruerade personalen vad de skulle säga till ambulanssjuksköterskan och sedan åkte han hem. Både matte och jag undrade just vart han hade tagit vägen eftersom han var borta lite väl länge med tanke på att middagsmaten redan var förberedd.
















Efter promenad före kvällsmaten skjutsade Robban matte till apoteket. Hon skulle köpa grejer till tandborstningen. Vid apoteket hade en ny person rasat i marken men nu var ambulansen redan på plats så Robban behövde aldrig ingripa.









Vi har varit ute igen och träffade då på grannkatten igen på hemvägen.....



Katten har hittat en larv som han leker med....





...men den var tydligen inte så rolig....




Vi var på väg hem tillsammans men då dök den mycket ilskna schäferkorsningen upp så vi stannade upp. Katten la sig i buskaget och jag gick en omväg hem....Den tiken är inte att leka med. Hon har bitit många, både hundar och människor...Hon bor i samma uppgång som katten....Egentligen är det synd om tiken tycker både matte och jag...












Just nu ringde det på dörren så jag var tvungen att springa fram och skälla så att matte skulle höra det men det var bara valarbetare från sossarna och dom ville absolut inte matte prata med så nu är det lugnt igen.



Nej, nu måste jag vila en stund…….















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar