"Twingly statistik"

torsdag 18 september 2014

Ganska så trist dag......munkorgar....

Det har varit en ganska så trist dag tycker jag men det finns ju sådana dagar också.......









Matte och Robban åkte iväg vid tiotiden för att storhandla åt den sjuka grannen. Jag trodde aldrig att de skulle komma tillbaka. Tre timmar senare dök de äntligen upp ändå. Det hade varit jättemycket folk på både ICA och apoteket. Inte alls ovanligt eftersom pensionen betalas ut för många denna dag....och även om det finns tre apotek i den här stan så går de flesta till Hjärtat. Matte säger att de är bäst trots att hon inte gillar deras renovering av lokalerna.

Meningen var att de skulle handla i morgon men Robban jobbar hela dagen då så det fick bli idag i stället……










Det har alltså inte blivit några långpromenader men däremot flera korta.



Matte måste vila sin fot men hon följde med när de var klara med grannens inköp. Vi gick förbi närbutiken för matte skulle hämta ut ett nytt bokpaket. Matte köper många böcker tycker jag…....


Väntar på matte....











Vi mötte den ilskna schäferkorsningen nu på kvällsrundan. Vi tog en omväg med hänsyn till att tikens matte skulle slippa få  alltför mycket jobb med att hålla henne.


Vi hörde tiken utanför huset i morse. Då var hon ”heltokig” igen men nu hade hon munkorg på sig. Tyvärr en munkorg som bara ska användas korta stunder och inte när hunden är ute på promenader……Hunden måste kunna andas ordentligt……


Denna modell av munkorg ska bara användas korta stunder, t ex när man hanterar en hund som har ont eller liknande....


Dyrare men betydligt bättre......munkorg i läder..


Ja, både matte och jag tycker att det är synd om tiken för hon verkar må riktigt dåligt……Några personer i huset har polisanmält dem så vi får väl se vad som händer????















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar