"Twingly statistik"

måndag 27 april 2015

Bilresa.....underull....nyår...







Vi följde med Robban när han skulle åka till jobbet och lämna in sina arbetskläder. Det blev en hel flyttlåda fullproppad med jackor, byxor och tröjor. Det var nog lite vemodigt för honom men han kan inte fortsätta på ambulansen på grund av den allvarliga nackskadan. Trist verkligen!




Robban har blivit erbjuden en hel del andra jobb så han behöver ju inte vara arbetslös. Vi får se vad som händer framöver? Först ska han till läkaren nästa måndag.













Robban släppte av matte vid IKEA medan vi fick sitta i bilen medan Robban var inne på jobbet. Det var kul att kolla på alla bilar och människor som kom och gick förbi. Det fläktade skönt och var svalt i bilen då den stod i skuggan och bakdörren o fönstren var öppna.

Likaså sedan vid IKEA då Robban parkerade inne i garaget eller carporten heter det kanske? Snacka om bilar och folk att kolla på.

Nu stod vi inte där så länge för matte var redan vid kassorna när vi kom dit fast det tog tid för kassaköerna var långa trots att det var ganska så tidigt på måndagen. Jobbar inte folk undrade matte? Matte hade bara köpt några smågrejer, en kökspall/stege för matte når inte upp till de översta hyllorna i skåpen och en ny badrumsmatta samt lite köksgrejer.


Utflykten tog halva dagen så vi fick bara jättelite mat för lunchen blev ju starkt försenad. Det blev för nära kvällsmaten sa matte. Så fånigt för jag kan äta hur mycket som helst.










Sedan tog vi en längre promenad innan vi kunde få vila ut fram till den efterlängtade kvällsmaten.











Albin behövde vila en stund....



Albin kollar efter en en hund som var uppkäftig mot mig. Den här gången ignorerade jag den ilskna bordercollieblandisen. Jag iddes inte käfta emot.




Albin tyckte att den stora grenen var spännande. Han nosade och nosade....



Han hade inget emot att gå ut på den skrangliga bryggan heller. Modig kille....





Tre änder simmade förbi....






Vilopaus....Och jag kollar efter ekorrar men idag såg jag ingen....







Matte tog med sig Furminatorn för vi fäller en hel del. Snacka om att den är effektiv när man har tjock underull. Det lossnade mer hår från Albin än vad det gjorde på mig men tillräckligt mycket ändå....Både Albin och jag tyckte att det var skönt i alla fall....




















Robban fick idag mail från hotellet som vi bodde på för att slippa nyårsfyrverkerierna. Nu har han bokat rum till nästa nyår också. Så himla skönt! Roligt var det också......Jag tror att Albin kommer att tycka det också......Nu är nyår räddat......

























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar