"Twingly statistik"

torsdag 16 april 2015

Lugn dag....Pussi......

Vi fick ju köttbulletårta igår kväll efter kvällspromenaden och den var så himla god. Tyvärr regnade det under rundan och då vill jag ju helst inte gå ut men jag visste ju vad som väntade när vi kom hem så då gick det lättare.


Usch, hatar regn.... skönt med täcket ändå....


Albin fick ju ha ett gammalt täcke på sig men det sitter så illa på honom så matte la det bland soporna när vi kom hem.Hon ska köpa ett nytt till honom...





Albin ville först inte äta sin köttbulle/korvtårta när fatet stod på golvet men när han fick den på sängen så gick det bra.....Konstig hund tycker jag......det är ju bara att käka....



Det var tydligen gott i alla fall....











Idag har vi tagit det ganska så lugnt. Vi tog en kortare  promenad i morse efter morgonmålet trots att vi hade varit ute på morgonrundan så sent som vid åtta. Robban skulle  iväg och laga bilen.






Ett ställe som Albin gärna gör sina toabehov på....



Nu är han tydligen klar....




Jag håller på med min favoritsysselsättning....



...spännande dofter överallt...





När vi kom in var jag så trött så att jag satt och somnade och ändå var klockan bara 10.













Carina kom hit vid lunchtid och var här i en timme ungefär. Hon var tvungen att hoppa in och jobba över för att en chaufför hade blivit sjuk. Egentligen skulle hon ha slutat för dagen redan då för hon hade jobbat sedan fem i morse men nu blev hon tvungen att jobba till kvällen. Vet inte om hon är klar ännu? Hur som helst blev det en lång dag för henne..





Den sjuka grannen frågade matte om hon trodde att Carina ville köpa kattsand och kattmat som fanns kvar efter hennes katt som hon avlivade för ett par veckor sedan. Våra katter Iris och Leo äter ju inte Pussi. Det är de för kräsna för men det brukar Carinas tre katter gillar den maten.. 


Grannen hade tre stora oöppnade förpackningar blötmat och en 10 liter oöppnad förpackning med Pussi kattsand så Carina fick köpa allt till ett bra pris. Inte ens kattsanden duger till våra fisförnäma katter…..men nu blir nog Carinas katter glada…..














Jag hörde att det prasslade men såg aldrig vad det var för något?




Nu på eftermiddagen blev Albin lämnad ensam hemma igen när matte tog en kortare promenad med mig. Det gick hur bra som helst. Ja, helt ensam är han ju inte men katterna låg bara och sov när vi gick så de är ju inte mycket till sällskap precis. Innan vi gick fick förstås Albin en rastrunda. Nu kissar han flera gånger om dagen och det är ju himla skönt……









Hjullager

Robban håller fortfarande på med bilen. Han blev tvungen att köpa ett nytt hjullager och ABS/antislir så nu blev han tvungen att riva ner allt som han har bytt ut tidigare och sedan sätta ihop allt igen. Det har blivit en dyr historia men det är tur att Robban kan jobba med bilen själv för det hade blivit svindyrt att få det gjort på en verkstad. Nu har han hjälp av en kompis och kan hålla till i hans garage. Det verkar inte helt lätt eftersom han inte har hört av sig på hela dagen....



ABS/antislir...














Matte kollar på hockeymatchen Skellefteå – Växjö. Även om hon tror att SAIK vinner så håller hon på Växjö och just nu står det 0-2 till de sistnämnda en bit in i 2:a perioden..






















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar