"Twingly statistik"

torsdag 9 juni 2016

Albin på lång bilresa....kossor....allergi




 Det blev en mycket lång dag för Albin. Han följde med Robban i bilbärgaren till Motala. De åkte sju i morse och var inte hemma här förrän sex i kväll. Först skulle de till Huddinge och hämta ett bilsläp som företaget hade hyrt innan de fortsatte sin färd söderut..


Väntar på att Robban fixar i ordning i bilen. Jag följde med för jag skulle ju ut på morgonrundan. Trötta Albin hade redan gått sin strax efter sex. Han blev lite fundersam när han fick bilbältesselen på sig...



Nu är det dags att åka


Nyfikna Albin måste kolla in allt



Tröttheten tog överhand







Fikapaus någonstans mellan Norrköping och Linköping



Albin har varit jätteduktig som vanligt





Robban hämtade två golfbilar som skulle transporteras hit till hamnen i Nynäshamn.Han hämtade dem ute på landsbygden vid Motala. 

Och det var väl första gången som Albin såg kor. Med stora ögon kollade han in dem. Tyvärr tog aldrig Robban någon bild på honom då.

Han träffade även trevliga människor som han hälsade på.

















När vi var ute vid elvatiden fick jag plötsligt syn på Carinas buss



Alltså, jag blev så glad så jag visste inte hur jag skulle bete mig






När bussen hade stannat släppte matte mig så att jag fick springa fram och hälsa


Matte fick en present av Carina. En burk med fin och god honung som hon hade köpt igår då hon hade en körning till Astrid Lindgrens Vimmerby.




Meningen var att Carina skulle ha två timmars rast men vi hann inte in ens förrän hennes arbetsgivare ringde och sa att hon måste åka ner till hamnen för att hjälpa till med att transportera amerikanska turister som kommit med en lyxkryssare. De behövde skjuts från hamnen till pendeltåget. De skulle in till Stockholm så Carina fick aldrig någon rast för hon hade massor av jobb resten av dagen.


Emerald Princess -  bild från NP









Matte och jag har varit ute på flera promenader idag








Vi stannade till vid närbutiken för matte skulle köpa bröd så att Robban kunde få med sig några mackor i natt. Han kom ju hit klockan 18 efter Motalaresan och hann bara slänga i sig (med betoning på slänga i sig) spagetti och köttfärssås för han var redan försenad. Han jobbar nattpass så han hade bråttom in till Stockholm. Han skulle ha börjat arbetspasset kl 17.



När vi gick hem från närbutiken så gick vi längs en lång rad med syrenhäckar. Matte nös och nös och nös och ögonen rann så hon knappt såg någonting och väl hemma kunde hon knappt andas. Det är inte bara syrenerna som orsakar allergibesvären för det är mycket pollen i luften nu..











Ingen korv som vanligt....



...men det är väl lika bra att jag kollar noga



När vi gick förbi småbåtshamnen så var det ett jäkla liv bland änderna


Den stackars andmamman har fullt sjå med att freda sina ungar















Matte ska snart gå kvällsrundan med Albin. Han är dötrött efter dagens biläventyr

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar