"Twingly statistik"

torsdag 17 november 2016

Härligt promenadväder...




Och ingen korv idag heller...




Och där borta kommer den tjusiga collien. Han är tydligen okopplad för hans matte ropar och ropar på honom men han vill inte stanna. Till slut fick hon tag på honom ändå men då var han nästan ända framme hos mig. Han ville hälsa men jag nonchalerade honom totalt....



Undrar egentligen hur många gånger Albin sprätter med bakbenen varje dag? Många är det även om han ibland inte får till det som han vill....




....och intressanta dofter hittar han överallt



Han känner nog att jag har varit här




Matte trotsade smärtorna och tvingade sig själv till att ta en varsin längre promenad med både mig och Albin idag. Det har varit strålande skönt väder hela dagen, sol och +5 grader. Här står jag utanför närbutiken där vi stannade till på hemvägen. Matte skulle hämta ut ett paket.




Var det verkligen en ekorre som sprang där?



Kollar på de två söta taxarna som leker inne på idrottsplatsen...









Robban ringde nyss. Han går ju på den obligatoriska YKB- utbildningen för lastbilschaufförer i Västerås. Han tycker att kursen är jättebra och mycket lärorik. Den leds av en mycket kunnig och trevlig lärare. Det är ca 25 st personer som deltar i den. Idag var det hälsa- och sjukvård på programmet. Robban fick överta undervisningen då det gällde HLR och hur man beter sig på en skadeplats vid trafikolyckor eftersom han har så lång erfarenhet från ambulansen. Alla var mycket nöjda. De fick ju mer information än vad som står i läroboken. Vi skulle nog anställa dig, sa läraren och det var väl ett gott betyg.









I kväll är det hockeymatch igen, Örebro - Djurgården. Nu kämpade DIF otroligt bra i förra matchen och vann över Skellefteå men Örebro har de alltid haft svårt för så förhoppningarna är inte höga hos matte. Tyvärr står ytterligare en viktig spelare på skadelistan också. Det är alldeles för många hjärnskakningar i hockeyn idag tycker matte.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar