"Twingly statistik"

måndag 7 november 2016

Mycket lite snö här men halt....




Nu har det kommit lite snö här i Nynäs också men inte är det mycket. Det är riktigt halt bitvis i alla fall....






Oj, vad var det som smällde? Ingenting farligt sa matte som vanligt...



Albin på morgonrunda. Han ser fortfarande lite trött ut tycker jag...



Vi har gått separata promenader. Matte har fullt sjå med att hålla sig på benen i halkan...













...lite kul är det med snö men när vi gick ut före kvällsmaten så duggregnade det. Det kändes som om det regnade småspik faktiskt. Inte skönt alls...



Vägarbete på gång igen




...och som vanligt hittar Albin många spännande dofter





....men så är det många hundar som passerar här dagligen också
















Matte hinner inte vända ryggen till så snor Leo Iris mat. De äter ju olika sorter nu när Iris står på diet och av den anledningen får hon maten på matbordet. Hon äter inte så mycket åt gången men det gör Leo som synes. Först käkar han upp sin och sedan Iris kvarlämnade mat om inte matte stoppar honom....

Det går lättare att få i Iris sitt kortison nu när matte blandar det i våtfodrets gelé.










Robban provjobbar idag hos ett företag för att se om han vill ha jobbet. Han började fem i morse och lär visst inte vara klar förrän vid 21- tiden nu i kväll. Det är tydligen väldigt mycket nytt att lära och ett riskfyllt jobb. Får väl höra i morgon hur han gör.


Arbetsförmedlingen är i alla fall rena rama skämtet. Det har gått drygt en månad sedan han träffade en handläggare där. De skulle skicka förslag på jobb som han kunde söka. Han har fått ett förslag under den här tiden och det var på ett jobb som han inte är kvalificerad för så varför överhuvudtaget skicka ett sådant förslag? 

Nej, vill man ha jobb måste man vara aktiv själv och det är Robban. Får hoppas att han gillar jobbet som han nu provar på men annars finns det alltid något annat.















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar