"Twingly statistik"

torsdag 22 december 2016

busiga Albin....inköp....




Här har något spännande djur varit. Det finns mycket vilt här i området



...och där kommer goldentiken



...och där borta går den ilskna beaglen









Vi tog morgonrundan när matte hade laddat maskinerna i tvättstugan. Vare sig hon ville eller inte var hon tvungen att tvätta alla Iris handdukar.

När hon sedan skulle hämta upp den torkade tvätten så visade det sig att torktumlaren hade lagt av....Det räckte för att matte skulle ta till sitt rika ordförråd igen....













Matte var inte på sitt bästa humör då dammsugaren åkte fram. Då fick Albin för sig att han skulle busa med matte. Han hoppade upp och ner i möblerna och så snodde han en av dammsugarens borstar och rusade runt i lägenheten och tyckte att livet var jättekul. Det tyckte inte matte som fortfarande inte mår så bra. Hon hoppade ju över dammsugningen igår och nu var golv och möbler täckta av hund- och katthår och inte blev det bättre av att Albin for omkring som ett jehu. Jag har ju inte fällt så mycket tidigare men nu rasar det hår från mig också....













Albin tittar långt efter.....


...sitt hatobjekt nr 1, Timo












Jaha, sedan kom Carina och hämtade upp matte som följde med på en inköpsrunda, Ica Maxi, DollarStore och Köttboden. Matte skulle bara köpa mer lök, bananer och ägg men det tog evigheter innan hon var hemma igen. 

Då gick vi ut på våra separata rastrundor igen....


Måste kolla vem det är som har varit här?


Albin känner nog att jag har varit vid det trädet också








Vad är det som prasslar där borta?



Albin hör en hund som skäller på avstånd



...dofterna var mer intressanta




Undrar varför han slickar sig om nosen?











Robban ska komma hit i kväll men vi vet inte när för nu har han fastnat i kö på Södertäljevägen på grund av en trafikolycka vid Salem. 

Först ska han lossa sin last i Högdalen innan han kan fortsätta hit. Han har alltså bulkbilen med sig och det för att han ska lasta kl sju i morgon bitti i Stora Vika (Nynäshamn). Det var där han halkade och fick hjärnskakning men det ska väl inte hända igen.

Han tänkte ta med sig Albin i bilen i morgon. Det blir en lång dag för honom men han kommer säkert att gilla det. Robban räknar med att vara tillbaka här sent i morgon kväll eller på julaftons morgon. Det är svårt att beräkna arbetstiden i det här yrket.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar