"Twingly statistik"

lördag 29 juli 2017

Inköpsrunda.....




Matte ville åka till Jysk och köpa ett par billiga lättvättade överkast och ha som skydd mot alla katt- och hundhår i soffan och byta ut mot de filtar hon har haft där. De är så håriga så de lär aldrig bli rena. Nu hamnade de i soporna i stället.




Matte fick tag i överkast för 40 kr styck och de duger alldeles utmärkt tills vidare.







Eftersom matte behövde handla lite matvaror så åkte vi till Ica Maxi och där hade hon också tur. Matte har letat efter en mindre kaffebryggare och en mindre vattenkokare eftersom det är så trångt på diskbänken. Nu hade de extrapris på både kaffebryggare och vattenkokare som båda är betydligt mindre än de matte hade så matte gjorde slag i saken och köpte båda till väldigt bra pris. 

Matte dricker inte kaffe själv och använder i stort sett bara bryggaren varje morgon då hon brukar brygga ett par koppar till Robban som han får till frukosten efter morgonrundan med oss hundar.















Det blev en tur till sopstationen med den gamla bryggaren, vattenkokaren och filtarna samt en hel del annat skräp innan vi åkte till caféet där matte och Robban skulle ta en snabbfika och snacka med lite folk..






Här blir rastade utanför caféet. Självklart kom det en regnskur just då.....












Matte bjöd Robban på tonfisksallad idag innan han tog Albin med sig och drog iväg.....















Nu kommer Robban, Lena och Albin så då är det dags för  kvällsrundan......



...och de här har redan placerat sig på bordet för att vänta på sitt kvällsgodis


















1 kommentar:

  1. Nice information, valuable and excellent design, as share good stuff with good ideas and concepts, lots of great information and inspiration, both of which I need, thanks to offer such a helpful information here. bästa espressomaskin

    SvaraRadera