"Twingly statistik"

fredag 5 januari 2018

Ingen bra början på året...




Året har inte börjat så bra. Matte har varit helt utslagen sedan i tisdags nu med hemska magsmärtor samt allt annat strul som har uppstått de här dagarna. 



Att varje morgon ställa sig och rengöra duschrumsgolvet är väl inte vad matte önskade sig just nu i det tillstånd som hon befinner sig i men Iris har av någon märklig anledning sedan nyårshelgen tyckt att hon ska morgonkissa på golvet i stället för i biabädden som hon har gjort de senaste sex åren....Jo, matte har förstås bytt ut bädden emellanåt för annars skulle det lukta för illa trots plastfrotté och handdukar i den.













Vi har varit och handlat åt matte. Hon har inte kunnat äta de sista två dygnen utan levt på Samarin och citron- och  honungsvatten. Nu köpte vi soppor och också tvättmedel så att Iris nerpinkade handdukar kan tvättas.



Vi har varit till sopcontainrarna med en massa sopor














Tur att det sänds en massa sport på TV nu tycker matte. Inte minst gläds hon åt Juniorkronornas framgång i hockeyn men finalen mot Kanada som går kl 02.00 i natt hör hon på radion i stället för hon orkar inte vara uppe hela natten. Matte måste ta promenaderna med oss hundar i morgon för Robban är borta hela dagen. Jo, morgonrundan skulle han ta innan han åker....









Det har varit så mycket smällande här så jag gillar inte att gå ut på kvällarna och Albin är väl inte så överförtjust i det han heller så när Robban ska ta kvällsrundan med oss kan han stå i hallen och ropa på oss många gånger utan att vi gör en ansats till att vilja komma....



Robban ropar på oss och det kan han ju göra.....




Albin har satt sig intill matte och vill inte heller gå ut men självklart blir vi till slut tvungna till det...







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar