"Twingly statistik"

onsdag 10 januari 2018

Olydiga Iris.....förbannad och ledsen...
Vi fick följa med Robban som hade ett ärende att utföra i Köping

Under tiden hade matte besök av en arbetsterapeut här hemma. Matte måste ansöka om bostadsanpassning för hon behöver en elrullstol och det intygar både läkare och arbetsterapeut. Problemet är att eftersom matte bor i ett flerfamiljshus så måste hon ansöka om ett minigarage till elrullstolen. Den kan inte stå ute i kylan och så måste det även finnas tillgång till el. Hyresvärden har inga förråd eller garage som den kan stå i men de har inget emot att ett minigarage ställs upp om en bra plats hittas. De skulle kolla upp det hela.
Praktiskt minigarageOj, så roligt att det kommer folk och hälsar på. Iris mötte i dörren som vanligt och sedan fick arbetsterapeuten inte vara ifred i en sekund. När de satt vid köksbordet så försökte Iris ta sig upp i hennes knä, krafsade på benen och gjorde allt för att få uppmärksamhet. Kvinnan sa att hon alltid ignorerar katter för då håller de sig undan men det var inget som fungerade på Iris. Matte sa till katten flera gånger men vad hjälpte det? Kvinnan sa att Iris betedde sig som en hund och det stämmer ju. Det är ju bara det att vi är betydligt mer lydiga. Robban skulle nog ha tagit katten med sig i stället om matte nu ville ha lugn och ro vid besöket. Det var bara för matte att till slut stänga in katten i sovrummet en stund. 

Leo gjorde som han alltid gör när det kommer främmande besök. Han gömde sig någonstans.
Matte är nu riktigt förbannad när hon fick höra att Södertörnsvargen är skjuten. Det är så sorgligt och himla onödigt att skjuta en varg som inte har stört någon utan uppträtt som en frisk varg gör. En viss politiker i Haninge kommun som genom lögner har fixat skyddsjakt på tiken lär få det hett om öronen den närmsta tiden, tror matte. Beslutet på Länsstyrelsen luktar skumt lång väg.


Bild på Södertörnsvargen från Expressen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar