"Twingly statistik"

måndag 22 januari 2018

Promenader..simning....olycka
Vi har gått en rastrunda och ska nu åka och kasta sopor innan vi följer med Robban som ska till sin läkare.Robban blev fortsatt sjukskriven till mitten av maj. Får se vad Försäkringskassan tycker om det? Läkaren ändrade medicineringen lite eftersom Robban blir så oerhört trött av den. Dessutom rekommenderade läkaren att han ska börja simma, bröst- och ryggsim. Mycket bra träning för nacke och rygg så nu tänker Robban simma varje lördagsförmiddag på det lilla fina badhuset som finns här.

När vi kom hem igen så skulle Robban ta en promenad med oss. Utanför skolan ser vi att en pojke har skadat sig när han har åkt kana. Han har slagit i näsan och blöder mycket. Vi gick fram till pojken men eftersom många barn kom rusande så var Robban tvungen att hålla lite koll på mig också eftersom jag har lite svårt för stojiga barn. Albin satt så snällt och bara tittade på. 

Robban sa till grabben att ta en massa snö i handen och lägga mot näsan så att blodkärlen skulle dra ihop sig. Han gjorde precis som Robban sa till honom. Robban sa till två tjejer att den ena skulle hämta läraren och den andra hämta papper att torka med. Sagt och gjort, läraren kom snabbt och flickan med papperet också. Läraren tackade Robban så mycket och tog med sig grabben in. Hoppas att han mår bra nu!
Matte bjöd Robban på en broccoligratäng som tydligen var jättegod. Förutom broccoli så innehöll den rökt skinka, riven ost, ägg, creme fraiche, grädde och en del olika kryddor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar