"Twingly statistik"

söndag 7 januari 2018

Kämpiga dagar.....
Är ute på en promenad under gårdagen. Måste bara kolla att matte hänger med...

Hon vaknade på morgonen och kände sig riktigt risig....Robban tog en långpromenad med oss tidigt på morgonen innan han åkte till Stockholm. Han hade gett Lenas son, Niclas en heldag i Globen som julklapp. Lunch, bowling och biljard på     O´Learys och som avslutning hockeymatchen DIF - Frölunda. Det var supporterföreningen Järnkaminernas dag och då är det alltid utsålt och ett himla tryck på läktarna. Tyvärr spelade inte laget lika bra då tre nyckelspelare saknades så det blev förlust för DIF men dagen blev ändå lyckad för de två och det var ju huvudsaken.

Trots att det var så skönt väder igår så mötte vi knappt en människa på någon av promenaderna. En liten pojke på cykel såg vi och en bit efter honom kom troligen hans pappa  med barnvagn och en stilig irländsk setter.....för övrigt folk- och hundtomt...märkligt!Jag får väl dra matte uppför sluttningenAlbin gick så snällt och sakta
....men den här intressanta fläcken ville han inte gärna lämna
Efter gårdagens promenader så kan matte inte ens stödja på benet. Matte fick en jättefin pyjamas av Lena och hennes yngsta dotter i födelsedagspresent och den hon invigde igår och har fortfarande på sig. 


Robban lindade mattes knä i morse för förutom att det smärtar så har det svullnat rejält. 


Robban har förstås tagit promenaderna med oss men han har inte tagit några bilder idag.Nu väntar jag på kvällsrundan som jag egentligen inte vill gå ut på men blir förstås tvungen till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar