"Twingly statistik"

tisdag 30 april 2019

Regnskurar....rastrundor...ben....Trevlig Valborg



Robban var här redan 05.30 i morse och gick morgonrundan med oss innan han åkte och jobbade. Då regnade det och sedan har det kommit några ordentliga men korta skurar under dagen
















...och mattes taxi kom redan 07.20. Hon skulle till röntgen av lungorna på sjukhuset i Köping. När man åker med sjukresor får man oftast åka i god men i morse var matte på sjukhuset en hel timme för tidigt. Döm om mattes förvåning när hon ändå fick komma in på en gång. Och trots att matte fick vänta en halvtimme på återresan hem så var hon hemma redan 08.30, alltså en kvart innan hon egentligen hade röntgentiden. Snacka om tur och flyt! 

Nu tycker i och för sig matte att lungröntgen blev meningslös eftersom hon fick ett brev av sin läkare som hade skickat remiss till lungmottagningen.  De hade svarat att det inte var någon idé att matte kom dit eftersom hon är allergisk mot de läkemedel som används. Så var det med det...De tyckte att mattes läkare skulle skicka remiss till allergimottagningen i stället så nu har han gjort det.








Det var ett himla liv på fåglarna där uppe. Vad händer?




Fick beröm idag igen för att jag spottade ut ett ben som jag hittade...Matte är irriterad på att det ligger så många ben utspridda lite här och där. Alla hundar är ju inte lika duktiga och lydiga som jag är



Trodde först att det var Robban som kom men det var en annan bil




Albin kom av sig i sprättandet då han fick syn på en hund på avstånd




Den obligatoriska stretchingen 



Albin skulle givetvis in i buskagen under den blommande häggen. Precis som om matte inte hade besvär med andningen innan för dagen har varit extra jobbig med tanke på fuktigheten och all grönska som så snabbt slår ut..



...och så är det dags för den filosofiska stunden









ÖNSKAR ALLA EN TREVLIG VALBORG !








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar