"Twingly statistik"

fredag 17 januari 2020

Hundmöte/hundägare...tvätt





Väntar på att alla bilar som ska släppa av barn vid skolan ska passera förbi men den kön verkar aldrig ta slut....






Jaha, hur ska det här gå? Där framme kommer den mycket stora och ilskna rottweilerkorsningen med sin matte.  Framför oss går en Jack Russell men den ägaren vände och gick tillbaka med sin hund men varken matte eller Robban ville vända om igen. Problemet är att det är väldigt trångt här och damen med rottweilerblandisen orkar inte hålla sin argsinta hund. Nu stannade hon vid en lyktstolpe och virade kopplet runt stolpen och det på min sida. Matte och jag fortsatte förbi på mycket nära håll. Hunden tittade bara på mig men sa ingenting och jag nonchalerade den helt. Vet inte om det är en hanhund eller tik? Mycket stor för att vara tik i så fall. Robban tog det säkra före det osäkra däremot och gick en liten omväg ute på åkern med Albin. Man vet ju aldrig om  hundens koppel håller. 




Något som matte irriterar sig på är att hundägaren, en äldre dam alltid går med en handväska i ena handen trots att hon vet att hunden inte gillar andra hundar och dessutom inte orkar hålla sin hund. Vi har ju sett dem förr och det slår aldrig fel. Hon har alltid handväskan med sig och oftast är hon klädd i kappa och hatt. Hon inger inget tryggt intryck direkt. Och det finns ju faktiskt ryggsäckar så att man kan ha båda händerna fria. Hon kan ju inte alltid räkna med att det finns en lyktstolpe i närheten vid hundmöten.









Matte hade glömt att boka tvättstugan idag så hon fick ta alla Iris handdukar i sin egen tvättmaskin så nu är duschrummet fullt av handdukar. Matte föredrar att ta dem i tvättstugan så hon får det torrt på en gång.







Leo gillar att kolla ut på parkeringen och på bilarna som åker förbi...









Har precis ätit kvällsmat och är nu trött efter dagens aktiviteter. Måste vila innan kvällsrundan...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar