"Twingly statistik"

lördag 4 januari 2020

Sol......mirakel...sport




Idag har det varit strålande fint väder under långpromenaden....Det var ju ett tag sedan man såg solen sist




Det blåste lite grann men inte som de senaste dagarnas stormvindar




...och där står Albin och väntar på matte och mig. Jag har varit på toa




Vi stannade till vid Coop då matte skulle hämta ut ett paket och Robban skulle handla







Så här såg paketet ut som matte hämtade ut. "Det här ser inte så bra ut" sa kvinnan i postutlämningen. Matte tyckte närmast att det var ett mirakel att innehållet fanns kvar och att de dessutom var oskadda....Undrar hur Postnord hanterar sina paket egentligen? Dessutom undrar matte var paketet har hållit hus för hon har väntat på det ovanligt länge även om det har varit helger?








Det är mycket sport på TV idag som matte måste kolla på. Först skidor där de inte gick så bra för de svenska åkarna tyvärr. 

En ruskigt spännande hockeymatch i Junior-VM har precis slutat mellan Juniorkronorna och Ryssland. Tyvärr vann Ryssland på övertid så Juniorkronorna får spela om bronsplatsen i morgon. 

Klockan 18.00 börjar SHL- matchen Djurgården - Oskarshamn. Halva DIF-laget är skadedrabbat så unga juniorer och mer eller mindre avdankade äldre spelare får ersätta dem.

Senare i kväll är det dags för Kanada-Finland i Junior-VM






Har precis kommit in från en längre rastrunda som Robban tog med oss innan han var tvungen att åka. Lenas son firade julen i Växjö och Lenas äldsta dotter med sambo o barn firade jul och nyår på västkusten så i kväll ska de ha pizzakväll med en försenad julklappsutdelning hemma hos Lenas son.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar