"Twingly statistik"

tisdag 14 januari 2020

Ruskväder.....nycklar....FortiFlora




Idag har det varit ett fruktansvärt trist väder, regn och mycket hård blåst. Det spelade ingen roll åt vilket håll vi gick på långpromenaden, vi hade motvind ändå....Inte alls kul! Och vi var ensamma ute verkade det som. Inte en själ såg vi till..



Albin väntar medan Robban plockar upp efter mig...






Här väntar vi under tak i alla fall medan matte skulle in till hyresvärden. Ja, Robban följde med, troligen för att värma sig...



Matte var tvungen att prata med hyresvärden eftersom de ska byta ut alla lås i fastigheten, både till lägenheterna, källare och entréportarna där det också ska bli kodlås.. Matte var orolig för att hon inte kommer in med sin fjärrstyrda dörröppnare nu när det blir kod till porten. Ansvarig hos hyresvärden trodde inte att det skulle bli några problem men han skulle prata med låssmeden. Vi får väl hoppas det!




Robban tog med sig Albin och åkte till djurkliniken för att köpa FortiFlora till deras katt, Achmed. Han spyr väldigt mycket och har problem med sina tarmar. Robban fick prata med chefsveterinären som trodde att det beror på att Achmed tidigare har fått svälta långa tider. När Robban och Lena tog hand om honom var han jättemager. Han ska äta blötfoder i sås, inte i gele för fodret i sås innehåller mer vätska, sa veterinären. Achmed är inte förtjust i torrfoder och det är bara bra eftersom han är mycket dålig på att dricka vatten. Han har bra aptit men kräks alldeles för ofta och mycket och när magsäcken är tom får han ont  magen, enligt veterinären. 

FortiFlora innehåller mjölksyrebakterier som hjälper till hantera obalans i kattens tarmflora. Han ska ha en påse om dagen. 

Jag minns att Albin fick FortiFlora för hund då han var dålig i magen och innan han fick gå över till sitt specialfoder. Sedan dess har hans mage skött sig...



Achmed




Usch, nu vräker regnet ner och vi som snart ska ut på kvällspromenad, Ja, den lär inte bli lång om jag får bestämma...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar