"Twingly statistik"

tisdag 22 oktober 2019

Stormvindar...det man inte har i huvudet...





Det blåser stormvindar så nu har väl snart alla löv blåst av träden...










Det var ett hiskeligt liv på de där två dvärghundarna. Att de aldrig ger sig..







Matte och jag gick en jättelång promenad. Trodde emellanåt att vi skulle blåsa bort. Självklart blev det sedan ett stopp vid Ica. Matte skulle bara köpa glutenfri pasta men kom ut med en hel kasse full med varor.






När hon några timmar senare skulle fixa middagen och har plockat fram alla ingredienser så upptäcker hon att det inte finns krossade tomater hemma, alltså måste vi tillbaka till Ica. Man kan inte laga köttfärssås utan krossade tomater, säger matte. Sagt och gjort, ut i blåsten igen. När vi är framme vid Ica så upptäcker matte att hon har glömt betalkortet hemma. Vi vänder hem igen. Matte går in och hämtar sina kort och så till Ica för tredje gången. Det man inte har i huvudet får man ha i benen, säger matte men hon åker ju elrullstol så det är ju jag som får använda benen...Undrar om hon har tänkt på det?

Nu var det så starka vindar så den stora skylten utanför butiken kommer seglande emot oss. Matte går in och säger till butiksägaren som får gå ut och surra fast skylten som var ny för dagen men tydligen inte så tung och stabil som han trodde. 


Fick syn på Robbans bil som kör in på parkeringen

När vi äntligen var hemma igen så kom Robban och Albin. De har varit i Örebro större delen av dagen...




Nu har vi precis kommit in från en längre promenad och jag undrar om inte stormvindarna har ökat? Det kändes faktiskt så. Det var ett fruktansvärt liv på alla fåglar också.



Skönt att vara inne i värmen...










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar