"Twingly statistik"

torsdag 24 juni 2021

Promenader...hundmöten....fullmåne....Glad Midsommar!

 




Idag fick jag ta långpromenaden först för Albin ville inte lämna balkongen. Det hade inte hunnit bli för varmt då även om det räckte till gott och väl, men nu är det 25 grader och sol som värmer ännu mer...




Nu sitter några boende på demensboendet ute på altanen och vinkar till oss igen









När vi kom hem efter promenaden tvingade matte Albin med sig ut. Tydligen mötte de stans alla hundar under promenaden. Jag trodde aldrig att de skulle komma tillbaka för de var borta så länge. Albin skötte sig perfekt och fick träna att sitta stilla bredvid matte till andra hundar passerade förbi. Det var bara vid ett tillfälle som han tänkte brusa upp mot en skällande valp av någon storvuxen ras, men ångrade sig när matte sa till honom




Här får han syn på samojeden



....och här spanar han in den hysteriska groenendalern





Här blev det också ett stopp medan lastbilschauffören ska försöka baxa ut sin bil från ett trångt utrymme. Han har väl lämnat varor på vc kan jag tänka mig. Vc i den här stan har dåligt rykte. Matte fick nog efter två besök när hon var nyinflyttad. Hon bytte sedan till Grindberga i Arboga....

  




Det är fullmåne. Denna fullmåne kommer att påverka de som är födda i Stenbockens och Kräftans tecken mest men den har givetvis en påverkan på alla. 
Känslorna är starka och humöret kan verkligen pendla upp och ner i några dygn framöver. Många kan ha svårt för att somna eller få en mycket orolig sömn. 
Nu gäller det att få balans mellan jobb och avkoppling, arbete och familjeliv. Viktigt är att sätta gränser och bryta destruktiva mönster. Tro på dig själv!
Som alltid vid dygnen runt fullmåne ska försiktighet tas i trafiken och med maskiner o apparater av olika slag. Olyckor kan lätt inträffa. Ta det också försiktigt med alkoholen i midsommar!






Matte är ju Stenbock och hon har verkligen testats idag. Jag tror att hon tömde hela sitt ordförråd när hon skulle göra ett jobb på datorn. Den är ju ny och har så många finesser som inte fanns på den gamla och matte är ju inget datorgeni direkt. Dessutom är hon född i fel generation, säger hon. Inte hade hon någon att fråga heller. Robban har stått vid stekbordet hela dagen och har inte tid att svara i mobilen. Han fick åka till Snabbgrossen i Eskilstuna i morse igen eftersom hamburgarna, högrevsburgarna och hamburgerbrödet gick åt som smör i solsken. Nu har Lenas far beställt ytterligare en stor frysbox som han ska ska ställa in i sitt garage.

Ja, matte grejade det hela så småningom och det var ju bra med tanke på husfriden. Fast jag vet inte hur länge den varar för matte har soleksem på armarna som kliar och svider som attan. Det får hon varje sommar för att hon slarvar och inte har långärmat på sig, men vem vill ha det i den här värmen?
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar