"Twingly statistik"

onsdag 2 mars 2022

Promenader..nymåne...naturens barnkammare...

 


Framför Albin går tre kvinnor i snigelfart och pratar med varandra, med en varsin dvärghund fästa i sina flexikoppel, vilket betyder att hundägarna har noll koll på vad hundarna gör eller befinner sig. En av hundarna gillade inte alls att Albin dök upp men hundägaren reagerade inte överhuvudtaget. Det slutade med att matte vek av åt annat håll, för annars hade de väl aldrig kommit iväg på långpromenaden, även om nu Albin höll sig lugn hela tiden, så ville inte matte passera trion.

De kom inte långt förrän nästa hund hade åsikter om Albins existens. Han tittade knappt åt den lilla hunden. Matte tycker att det är skönt att han kan vara mer avslappnad ute nu..



Det har varit underbart skönt väder hela dagen, känns verkligen som om våren är på gång








Både på långpromenaden och på eftermiddagens promenad gick jag mest med nosen i marken. Det finns otroligt många spännande dofter...




...som bara måste undersökas



...och det väldigt noga





Det är väldigt mycket grus och ganska så slaskigt på vissa ställen så vi och inte minst elrullstolen drar in massor av grus, så dammsugaren får verkligen jobba...Det rasslar rätt häftigt ändå...








Det är nymåne i Fiskarnas tecken. Mycket starka energier är igång. Fiskarna styr över drömmar och fantasier. Många kan uppleva ett extra starkt drömliv just nu. Nu är det viktigt att vara förankrad i verkligheten, inte minst när det gäller rapporteringen i nyhetskanalerna. Tro inte på allt du läser och hör när det gäller nyheter och information. Viktigt att vara källkritisk.

Denna månfas inspirerar all form av kreativitet, musik, konst, författande etc. Den andliga utvecklingen kan också få sig en skjuts. Som alltid vid nymåne är det tid för nystart och nu inom snar framtid lär många börja på ny kula. Det kan gälla arbete, studier, relationer, flytt, livsstil etc. Det är tid för att sätta upp nya mål och fokusera på det. Tänk positivt!

Lyssna till din intuition, meditera och hämta kraft ute i naturen! Promenader kan lätt få bort vårtröttheten. Bra tid också ägna sig åt ideellt arbete.

Personer födda i vattentecken, Kräftan, Skorpionen och Fiskarna kan bli extra känsliga för energierna just nu. 

Som vanligt vid nymåne kan tekniska apparater strula och trafikproblem uppstå.






Våren i naturen är som en enda stor barnkammare





Bilder från SKK





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar