"Twingly statistik"

fredag 18 mars 2022

Trist väder...varg....fullmåne

 


I morse fick matte ta morgonrundorna med oss själv, för Robban var tvungen att åka till Snabbgrossen i Eskilstuna för att bl a köpa högrev. Den går åt som smör, men priset har ökat rejält.Förpackningen de köper till caféet hade ökat med 50 kr.

Och när matte åkte till Ica för att handla inför helgen så märkte hon också av de ökade priserna på de varor hon brukar köpa. Hon hade i alla fall tur. Hon tog en klase med bananer som såg fina ut. Kassörskan upptäckte att skalet hade spruckit på ett par av bananerna. "Det gör inget. Jag har dem bara i smoothies", sa matte. Hon fick dem gratis i alla fall.


Robban hade köpt choklad och engångshandskar till matte, så nu har matte choklad lång tid framöver, för det var inte länge sedan som hon senast fick en kartong choklad av honom...



Engångshandskarna använder hon främst när hon smörjer in sig med det stinkande Tigerbalsamet, något som jag avskyr...





När det var dags för långpromenaden så hade det börjat duggregna


Matte och Albin var tydligen ensamma ute för de mötte inte någon på hela promenaden



Hur mycket än Albin spanade efter någon hund, så dök det aldrig upp någon...





När det var min tur så hade regnet tilltagit. Det var inte alls skönt, för det piskade hårt i ansiktet



Matte var tvungen att stanna till vid apoteket för att hämta ut sin ena astmamedicin. Tack o lov gick det ganska så fort...


Även om jag hade bråttom hem ville jag undersöka några spännande dofter, som jag passerade förbi...

Vi ska ta en längre promenad strax. Det har i alla fall slutat att regna och det är jag tacksam för...





Vargen hade synts till här i centrala stan i förrgår kväll. Matte tror att det är samma varg som vandrar mellan Arboga - Kungsör. Den hade synts till vid en skola i Arboga för någon vecka sedan och Robbans kompis såg den vid fritidsområdet Lockmora i Kungsör för några veckor sedan. Håll hundarna kopplade är mattes rekommendation, för övrigt är det ingenting  att oroa sig för, säger hon.






Det är fullmåne och denna gång har den en starkt helande energi. Att vila och ta det lugnt, att vara ute i naturen och gärna ta skogspromenader för att ladda batterierna under helgen är att rekommendera. Släpp taget om oro, rädsla, negativa tankar och kontrollbehov. Gör något som gör dig glad. Försök att vara flexibel och inte fastna eller reta upp dig på småsaker. Du ska inte heller vara impulsiv och agera i affekt.
Läs noga igenom avtal och kontrakt den närmaste månaden, även det finstilta! Lita till din intuition!

Personer födda i Jungfrun och Fiskarna kan vara extra känsliga och mottagliga för energierna.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar