"Twingly statistik"

tisdag 8 november 2022

Promenad i regn igen...fullmåne o månförmörkelse

 


Precis här kom regnet, så nu hade jag bråttom hem..Matte kortade av min långpromenad något...Men varför ska alltid jag hamna i värsta regnskuren?


Självklart blev vi också tvungna att vänta tills bilarna hade passerat förbi






Albin hade bättre tur för det duggregnade bara lite smått när han tog sin långpromenad......


...och den bestod mest av att han gick med nosen i marken


...ett och annat grässtrå tuggade han i sig förstås





Matte har gjort föregående veckas statistik. Hon har även räknat om till fler antal portioner på några recept och skrivit ut dem till caféet.




Det är fullmåne och dessutom månförmörkelse, vilket gör att extra kraftiga energier är i omlopp. Förmörkelser leder ofta till stora förändringar och det är en turbulent tid vi lever i. Mycket kommer att hända i världen och även i många människors personliga liv det närmaste halvåret. Personer födda i Oxen och Skorpionen eller har dessa stjärntecken framträdande i sina horoskop har extra svårt för förändringar men måste nu kanske bli tvingade till det.  Vissa saker måste ändras för att ge plats till något bättre. 

Om du vanligtvis brukar ge med dig och låta andra människor bestämma åt dig, så försök att vara envis den närmaste tiden. Var bestämd och stå upp för vad du tror på. Lita till din intuition!

Som vanligt vid fullmåne kan starka känslor ta överhanden, både på gott och ont. Många har sömnsvårigheter under några nätter runt fullmånen. (gäller även djur)

Det viktiga nu är att behålla lugnet, oavsett omständigheterna.

Se upp i trafiken och var försiktig med eld!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar