"Twingly statistik"

fredag 25 november 2022

Sena promenader...hundmöten...belysning

 


Vi kom ut på långpromenaden dryga timmen senare än vanligt och det bara för att matte skulle sätta upp adventsstjärnor och ställa fram adventsljusstakar. Eftersom hon knappt kan röra sig tog det sin lilla tid. Först skulle hon ju ner i källaren och hämta upp grejerna och sedan plockades allt bort från fönsterbrädorna så att hon kunde göra rent. Hon putsade även köksfönstren på insidan. Det hade nog gått fortare i vardagsrummet om inte Iris helt plötsligt fick för sig att hjälpa till. 


Allt är nu i alla fall klart inför advent, förutom i Albins rum. Hon måste ha hjälp att få upp adventsstjärnan av Robban när han har tid.


Jag tror att vi mötte stans alla hundar, den ena mer argsint än den andra men jag iddes inte ens kolla på dem. Det fanns intressantare dofter att undersöka...



Nej, Albin är inte arg utan han gäspar som vanligt


Mycket av snön har tinat bort, så hittar man en ensam snöhög så måste den förstås undersökas noga...


Ja, det går en schäfer långt där borta, Albins hatobjekt nr 1...





Nu blev det fart på benen. En större blandras går en bit framför honom





Det blir mörkt fort. Matte ser till att jag syns när vi är ute...





Idag har kommunen fått upp belysningen på granen här utanför på torget också. Matte hörde att toppen på granen bröts av vid transporten. Av den anledningen kunde de väl inte fästa fast stjärnan som brukar sitta i toppen, tror matte.



Och apropå belysning så syns det ju var vi bor..Det är ganska så mörkt i huset för övrigt..



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar