"Twingly statistik"

tisdag 1 december 2015

Två år hos matte.....








För precis två år sedan kom jag hit till Sverige och till min matte från hundhägnet i Rumänien.. Det stormade rejält så det blev en turbulent flygfärd framför allt innan vi kunde landa. Det var alltså skönt när vi efter många om och men var inne i ankomsthallen på Arlanda och möttes av snälla människor. Både matte, Robban och hans tjej Cilla tog emot mig.





Äntligen på fast mark....Arlanda 2013-12-01







Köttbullar på gång



Vi var inte hemma i Nynäshamn förrän mitt i natten och då var jag döhungrig.


Jag fick mat mitt i natten..








Matte säger att jag är världens snällaste och klokaste hund och hon är så glad över att jag fick komma till henne. Det är jag också.

Min matte betyder allt för mig och helst skulle jag väl vilja ha henne för mig själv men jag accepterar och kommer överens med de övriga djuren eftersom de tillhör familjen.


Albin har varit hos oss i lite drygt åtta månader nu


Iris är mån om alla men är ofta lite väl närgången, åtminstone tycker jag det.....











När matte och jag gick ut på förmiddagspromenaden idag så blev jag lite förvånad när jag upptäckte att vi gick till pendeltåget och åkte ner till centrum. 



Jag gillar att åka pendeltåg och det var ju också ett tag sedan sist





Det var länge sedan vi var inne i stan så det fanns mycket att kolla på.




Plötsligt blev jag väldigt nödig och det mitt i en gatukorsning. Matte såg det och hittade en pytteliten gräsplätt där jag kunde sätta mig. Människor kollade på mig men nöden har ju ingen lag. Matte hade bajspåsar med sig så det löste sig utan problem.

Vi gick runt i stan och kollade på butikernas julskyltningar innan vi promenerade hem. Solen sken men det blåste rejält och det är något som varken jag eller matte är speciellt förtjusta i.


Usch, så det blåser




Vi gick på en bro över järnvägen. Jag hörde att pendeltåget var på väg..




Självklart upptäckte jag en massa spännande dofter under promenaden. Det är alltid kul att komma till nya platser....




Vem är det som kommer där borta?




Jo, det var Timo. Han skulle förstås nosa mig i rumpan. Hans matte sa att det är många löptikar just nu så han ville väl kolla hur det var med mig? Tji, fick han för jag är kastrerad och det tycker både matte och jag är jätteskönt.



Väl hemma igen tog matte en kortare promenad med Albin innan vi fick vår lunch och sedan var det dags för vila innan det var dags för våra eftermiddagspromenader.


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar