"Twingly statistik"

fredag 1 april 2016

Grattis Iris!...matte skäms....









Grattis Iris som fyllde 8 år igår. Matte skäms för att hon glömde bort det. Hon kom på det jättesent igår kväll. Nu är det inte så lätt att fira henne för hon gillar varken räkor eller andra godsaker och hon leker aldrig med leksaker som Leo kan göra. Det enda våtfodret som hon gillar är detta som katterna får till kvällsmat. Nu fick Iris det till lunch också dagen till ära. Ja, hon fick dela en påse med Leo förstås för annars hade det blivit liv i luckan.

















Matte hade tänkt ta sovmorgon i morse eftersom hon sover så dåligt på nätterna pga den envisa slemhostan men se det tyckte inte Leo. Klockan sju satte han igång med att attackera sovrumsdörren så vi trodde nästan att han skulle komma igenom. Samtidigt skriker han ju som om han satt fast någonstans och han slutar ju inte heller. Alltså det går inte att koppla av så det var bara att stiga upp. 

Matte gav katterna mat men vet ni vad Leo gjorde? Jo, han tittade i matskålen, fnös och gick därifrån trots att det var mat som han äter varje morgon. Han ville väl protestera för frukosten blev försenad. Vad vet jag? Det dröjde dock inte lång stund förrän han var tillbaka. Matglad som han är så kunde han väl inte låta bli att äta upp maten. Ja, han är rolig den katten....











I morse låg Albin i sin egen bädd när matte kom in för att gå morgonrundan med honom. Nu var klockan nio men han hade ingen lust att att stiga upp. Han gäspade stort och trodde väl att han kunde övertyga matte om att han var trött men det gick hon inte på.




Väl ute ville han undersöka ett spännande båtsläp....









Idag har det verkligen varit omväxlande väder igen. Under min morgonrunda regnade det förstås. När det var dags för Albin var det uppehåll och skapligt varmt.


Albin la sig i solen på balkongen efter frukosten


När vi sedan gick en promenad före lunch så kom det riktiga  stormvindar. Även om solen fortfarande var framme så var det ganska så kyligt.




Det händer ingenting med bygget av utegymmet. Det blir ju aldrig klart på det här viset...



Spännande dofter finns överallt




Undrar vad matte har sett?



Jo, vårens första tussilago, åtminstone här... ett litet bi har också hittat blomman












Robban ringde tidigare. Operationen hade tagit mer än fyra timmar i stället för de två timmar som läkaren hade sagt. Det visade sig att skadorna var betydligt mer omfattande än vad röntgenbilderna hade visat. Det var verkligen nödvändigt med den här operationen, sa läkaren i morse. 

Egentligen skulle han fått ha åkt hem fram mot kvällningen idag men nu måste han ligga kvar. De måste övervaka så att svullnaden i halsen ger sig. Han har svårt för att prata och svälja. Han fick byta avdelning idag då den andra avdelningen är stängd över helgerna. 

Lite lustigt var det att Robban kände narkosläkaren. Han hade jobbat på läkarbilen när Robban jobbade i ambulansen så de hade haft ganska så mycket kontakt då.

Det ska bli intressant att se om F-kassan godkänner hans sjukskrivning efter operationen för det har de ju inte gjort hittills trots två överklaganden. Nu kan och får han inte jobba på ett par månader så det ska bli spännande att se F-kassans beslut.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar