"Twingly statistik"

tisdag 5 april 2016

Vårtecken....duktiga Iris....apoteket...





Idag hittade vi några nya små vårtecken. Det är så fint med alla blommor som kommer upp ur marken...

Det regnade i morse men under dagen så blev det betydligt bättre väder, ja, det blev riktigt varmt faktiskt




Undrar vad gubbarna ska göra här?















Albin hittade också små vårtecken som sticker upp ur jorden





Den bussen kände Albin igen. Carina kom när de var ute på morgonrundan. Hon hade rast mellan körningarna.




Albin har fått syn på en schäfer. Han är inte förtjust i den rasen har vi märkt



...men han glömde bort hunden när han fick hälsa på Carina












Kollar om det händer någonting spännande utanför huset





Hör att grannens hund är ute på deras balkong





Albin blev nog lite sur för jag snodde hans plats på balkongen så han gick in....












Det är ju tisdag och därmed tvättdag för matte. Nu har inte Iris pinkat i biabädden på två veckor så även om matte är jätteglad för det så kändes det ovant att inte ha en massa  nerkissade handdukar med sig till tvättstugan. I stället tvättade hon sina egna sängkläder, ja även mina. Det ska bli skönt att få en ren bädd till natten.













Robban ringde till apoteket för att höra om medicinerna hade kommit och det hade den. Matte tog bussen för att åka och hämta dem åt honom. När hon kom dit hade det blivit tekniska problem med databasen så inga mediciner kunde lämnas ut. Det gällde alla apotek i landet och problemet är fortfarande inte löst. Snacka om att datasystemet är sårbart. Matte tyckte synd om alla de kunder som fick lämna apoteket utan sina mediciner.

Matte var dock envis och sa att Robban var tvungen att ha sina mediciner och det visste ju farmaceuten om redan. Hon kunde lösa det eftersom matte hade kontanter med sig och att medicinen redan var framtagen. Dessutom visste matte om att han inte hade rätt till någon rabatt utan skulle betala ordinarie pris så till slut fick Robban sin medicin och tur var väl det. Allt sker ju genom kassaapparaten och den fungerade inte och inte heller kortläsaren så det var rena turen att matte hade kontanter med sig för annars hade det inte gått att betala.

Svullnaden i halsen har ökat igen eftersom han inte har kunnat medicinera det senaste dygnet. Nu hoppas vi att allt läker som det ska och att han ska slippa den värsta smärtan.

Matte hjälpte honom att byta bandage i kväll efter att han hade tagit en välbehövlig dusch.....Han är otroligt irriterad på halsen efter plåsterklistret. Matte smörjde halsen med Aloe Vera Gelly för att lindra klådan




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar