"Twingly statistik"

torsdag 28 april 2016

Kallt o regnigt....korv...golden






Det har varit dagsregn och riktigt kyligt, 3 grader bara....
Det var alltså inte alls kul att gå ut i regnet i morse. Matte hade bråttom för Carina skulle hämta upp henne strax efter åtta. Matte var tvungen att ta ut pengar på bankomaten och så skulle hon passa på att handla lite på Maxi nu när hon kunde få skjuts. Carina hade väntetid mellan skolkörningarna som vanligt.

Pengarna skulle hon betala för korvlådorna som hon hade beställt och som Carina levererade idag. Matte skulle ha en låda och Robban skulle ge bort den andra till en kompis som har hjälpt honom jättemycket.



Korvlådorna säljs av en förening för flickfotboll i Ösmo. Matte köpte av dem för ett år sedan också. Matte är ingen korventusiast men enligt henne är den här korven från Sorunda korvfabrik riktigt god. Alltså det var mycket korv i lådan, som falukorv, varm korv, kryddgrill, chorizo, frukostkorv och Lindkvistare så nu har matte korv så det räcker lång tid framöver.













Nu var det inte helt lätt för matte att komma iväg för hon kom knappt ur sängen. Hon vet inte om det är diskbråcket eller vänster höft som spökar? Hon tror i och för sig att smärtorna kommer från båda ställena för hon har en gräslig värk i både rygg, höft och ben. Hur som helst så kan hon knappt röra sig så det är enbart på grund av mattes envishet som hon och vi överhuvudtaget har kommit ut idag. Matte kan ju inte äta något smärtstillande som lindrar så det verkar vara riktigt jobbigt.

Inte blev väl mattes humör bättre av regnvädret men vi har gått de vanliga promenaderna även om de blev något kortare och betydligt långsammare. Robban och Albin fick vänta in oss flera gånger. Jag får mycket beröm av matte för att jag är så duktig och anpassar mig så lätt, speciellt i ett busväder som jag inte alls gillar..



En golden passerade oss.....


...och Albin fick jättemycket beröm av Robban för att han var så duktig och lät goldenhunden passera utan att han reagerade. Vi brukar möta den hunden så gott som dagligen och oftast blir det ett himla liv på Albin men inte idag konstigt nog. Vi har märkt att just golden och schäfer verkar vara hans hatobjekt nummer ett.





Både jag och Albin hörde att det prasslade mysko inne i skogsdungen men vi såg aldrig vad det var för något....








Robban hade ett ärende att uträtta inne i centrum. Under tiden hade Albin lagt sig i hans säng. Han tar sig fler och fler friheter nu men det är bara kul att se att han kan slappna av allt mer. 
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar