"Twingly statistik"

torsdag 9 augusti 2018

Leveransstrul...skogen ändå....handikappad...


Matte hade beställt två förstoringar på bilderna vi tog hos hundfotografen. När försändelsen kom så var den skadad så företaget skulle skicka nya bilder och det gjorde de. Tyvärr var de här också skadade. Denna gång kunde man inte beskylla Postnord för det utan det var förpackningen som inte skyddade bilderna ordentligt. Matte ringde till företaget idag och hon fick välja på att de skulle skicka nya foton eller makulera fakturan. Nu valde matte det sistnämnda för hon är trött på detta strul och vem säger att nästa försändelse är hel?









Robban hann inte med någon skogspromenad i morse men helt plötsligt dök han upp vid lunchtid och sa att vi kunde åka till skogen då i stället. Eftersom det inte var mer än 25 grader så följde matte med....



Idag var vi ganska så ensamma i skogen....



...endast en enda människa passerade förbi oss




Albin letar efter en bra toaplats. Han är mer kräsen än vad jag är som kan sätta mig precis var som helst



Vi brukar vila vid den här bänken så både Albin och jag stannade automatiskt där










På hemvägen stannade vi till vid Ica för matte behövde lite ingredienser till middagen





......som blev en chorizokorvsallad






Det var ju tur att Robban kom tillbaka lite senare för matte hade inte tänkt på att hon inte kunde skära vare sig korv eller grönsaker då hon har drabbats av muskelinflammation i höger arm. Varje rörelse smärtar enormt och hon har svårt att greppa tag om något. Så var hon inte tidigare handikappad så är hon det i allra högsta grad nu. Själv tror hon att det långa användandet av kryckor har en bidragande orsak. Dessutom har hon lätt för att få inflammationer. Det är inte första gången som höger arm är obrukbar pga tennisarmbåge. Dessvärre är hon urusel på att använda vänster arm och hand. Det funkar inte alls.



Nu är armen insmord med den starkt stinkande Aloe Vera Heat lotion då matte inte hade något Tigerbalsam kvar men jag lovar att det här luktar precis lika illa.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar