"Twingly statistik"

onsdag 1 augusti 2018

Åska....svettigt....soleksem...





Jag har gömt mig och vägrar att gå ut på kvällsrundan för det åskar och blixtrar nu igen trots att det inte regnar.  Albin fick gå själv med Robban.










Vi har bara gått korta rundor idag för det har varit jättevarmt, 33 grader och hög luftfuktighet. Svettigt värre alltså så ingen av oss har orkat göra någonting. Matte har inte varit ute överhuvudtaget om man nu inte räknar att hon satt på balkongen och gjorde Albin sällskap en stund på förmiddagen. Senare på dagen kan man inte vistas där ute. Det är bara Albin som envisas med att ligga i skuggan under parasollet och flåsa.










Inte nog med att matte har det jobbigt med värmen. Nu har hon fått soleksem på armarna också. Det får hon i och för sig varje sommar men nu har hon ju knappt varit ute. Det behövs tydligen inte lång stund i solen om man har anlag för det och att ha långärmat på sig i den här hettan är inget som matte kan tänka sig ha. Svedan och klådan är tydligen inte kul alls. Som tur är kan hon då och då smörja in sig med Aloe Vera Gelly som lindrar snabbt.

Superbra vid bränn- och solskador








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar