"Twingly statistik"

torsdag 27 september 2018

En lång dag igen....



Det blev en lång och lugn dag igen. Robban gick morgonrundan med oss strax efter kl sex i morse innan han åkte för jobb i Örebro.














Matte hade jättehögt blodtryck när hon vaknade i morse igen. Hon tog sin blodtrycksmedicin men den hjälpte inte alls så hon har mer eller mindre legat till sängs hela dagen. 


Det var väl inte så konstigt att medicinen inte hjälpte egentligen. Medicinen skrevs ut för 2,5 år sedan så den hade säkert förlorat sin effekt . Matte ringde till sin läkare och bad honom att skriva ut ett nytt recept. 

Lena tog en paus från jobbet för att skjutsa matte till apoteket på eftermiddagen så att hon kunde hämta ut sin medicin och som hon måste ta imorgon bittida.. Hoppas nu att den hjälper!


Iris är orolig när matte mår dåligt....



...och det är även Leo som gärna vill ligga nära henne





...och jag vaktar matte







Trots stark yrsel och darriga ben rastade matte oss vid lunchtid på baksidan av huset




Vet inte vad Albin hör men han kollar upp på vår balkong?



Det tog lite tid idag innan jag hittade någon plats som jag kunde använda som toa. Annars brukar jag inte vara så noga precis...





Robban ringde vid 18-tiden och sa att han var på väg hit så här sitter vi och väntar på honom då vi behövde gå ut på en gång. Självklart regnade det och inte lite heller....Trist!














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar