"Twingly statistik"

onsdag 26 april 2023

Promenader i duggregn och stormvindar

 


Fy, så ruggigt väder, 4 grader, duggregn och blåst på det...



Undrar vad de där ungarna håller på med? Tror att de skojar men det såg nästan ut som om de slogs...



Inte en enda hund har jag sett till idag men däremot en katt som nog blev lite skraj när den såg mig


Kan vi gå hem nu?




Matte tog Albin åt sidan när de fick möte med flera förskoleklasser. De gick så fint två och två på rad. Matte trodde aldrig att raddan skulle ta slut men Albin satt så fint och väntade..


Jo, det går en hund där borta men vi ska inte komma ikapp den, sa matte till Albin


Och så några grässtrån idag också





På eftermiddagen hade duggregnet upphört men blåsten hade eskalerat till rena stormvindarna, så jag behövde bara gå en kortare promenad. Alltså det blåste grus och sand i ansiktet och det var inte alls skönt. Det blåser lika hårt fortfarande...


Albin gillar ju inte alls de hårda vindarna. Det knakar och brakar lite varstans men han tog sig ändå tid att undersöka någon enstaka doft...




Matte har skrivit ut "Dagens lunch"-menyer till caféet. Hon gör små lunchmenyer som kunderna kan ta med sig, så att de kan se vad som serveras de närmaste veckorna framöver. De var slut så hon åkte över med en liten bunt och fortsatte sedan till Coop för att köpa frukt och grönt. 




                
I kväll gäller det att vinna eller försvinna för DIF men de ger sig inte i första taget. Det är match fyra och det står 1 - 3 i vunna matcher, så vinner MODO i kväll så är det klart. Lagen är så otroligt jämna och matcherna har varit väldigt spännande, inte minst den senaste. Den matchen var helt "galen" och så ovanligt målrik, 7-6 till MODO. 

När det blev klart att finalen skulle stå mellan de här två lagen, så sa matte till Robban att MODO kommer att ta det, även om hon ville annorlunda. Matte brukar ha rätt. För hennes del gör det inget om DIF blir kvar i Hockeyallsvenskan för det är kul med derbyna mellan DIF, AIK, Södertälje och nu hamnar ju Brynäs där också men det är förstås trist för spelarna och klubben som självklart vill spela i SHL. De förlorar också otroligt mycket pengar på att inte gå upp.

















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar