"Twingly statistik"

torsdag 20 april 2023

Träning...promenader...nymåne/solförmörkelse



Vi mötte en spetsliknande ung hund som ville skälla ut mig. Hundens husse sa till sin hund att sätta sig ner och det gjorde den och samtidigt tystnade hunden också. Hundägaren sa att han höll på att träna sin hund och det verkade ju fungera bra. Precis så fick hundarna och deras ägare träna på mattes kurser och jag var ofta figurant som de fick träna på.

Det skulle absolut inte skada om fler hundägare tränade sina hundar och då tänker jag främst på alla ouppfostrade och ilskna hundar som jag brukar möta och där hundägaren inte ens bryr sig. Det är alltså inte hundens fel att den uppträder så..



Det blev en promenad till sopcontainrarna idag igen. Det var en gubbe där som försökte fiska upp pantburkar ur en container. Jag tror att han har varit där nästan varje gång som matte har kastat förpackningar....


Det doftar mat från någonstans...


Stopp vid det obligatoriska trädet på väg till apoteket...



Matte skulle hämta ut sin ena blodtrycksmedicin...






Albin är inte så pigg på att gå ut nu när det har blivit varmare ute..


...men ut kom han



En slaktad cykel. Trist...



Det verkar som om skolan har haft idrottsdag utomhus. Det var elever precis överallt och de var inte tysta precis, till Albins förskräckelse



Den stora blandrashunden springer runt runt ute på sin tomt. Albin vet inte riktigt hur han ska bete sig?





Här vilar jag efter långpromenad och lunch...





Gick ut på en kortare promenad på eftermiddagen. Då var det 17 grader och nästan vindstilla men solen hade gått i moln. Riktigt skönt faktiskt..


Här framme vid övergångsstället får man passa sig. Det brukar inte vara någon bilist som stannar frivilligt...





Albin kom också ut. Han hade ingen brådska....


...ända tills han fick syn på den stora vackra schäfern. Då ville han dra iväg men det fick han inte för matte. Han fick gå i sakta mak uppför gångvägen






Det är nymåne och samtidigt solförmörkelse i Vädurens tecken.
En solförmörkelse uppstår när månen placerar sig precis mellan jorden och solen. 
I vanliga fall ger Väduren kraftfulla energier men nu blir de ännu starkare. Det är lätt att nu få inspiration att ta tag i de saker eller planer som man har skjutit upp. Nymånen är alltid förknippad med nystart och det är alltså dags att agera nu, inom vilket område det än gäller, nytt jobb, ny hobby, flytt, resa, ny livsstil etc. Var dock beredd på att oväntade plötsliga händelser kan inträffa som omkullkastar dina planer.
Starka känslor är i omlopp, på både gott och ont. Det gäller både människor och djur.
Strul och trassel med tekniska prylar är vanligt, likaså problem med kollektivtrafiken. Var extra försiktig i trafiken! Väderomslag är troligt. Pollenallergiker kan vänta sig en besvärlig tid ett tag framöver, eftersom växtligheten har bråttom med att slå ut nu.
Starka energier kan leda till sömnproblem i några dygn för många.










 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar