"Twingly statistik"

tisdag 4 april 2023

Promenader...dofter....ägg...underull

 


Vi har gått de vanliga promenaderna och det hände absolut ingenting på dem. Vi såg bara till någon enstaka hund och då på avstånd





Albin har mest gått med nosen i marken


och undersökt dofter både högt ....



......som lågt


Promenaden tog alltså sin lilla tid....


...och vid det här trädet är det alltid ett obligatoriskt stopp



Här hör han en hund skälla men ser inte till någon...





Här fick vi vänta tills en förskoleklass hade passerat. Några barn tyckte att jag var gullig...


Snön är inte helt borta...


Jag märkte nog att Albin hade varit här...





Idag fick matte kallelse till röntgen den 27/4 av höger höft på Köpings sjukhus. Då har det "bara" gått fem veckor sedan läkaren skickade remissen.





Förutom våra promenader har matte gjort statistiken från föregående veckas försäljning på caféet. För första gången blev måndagens lunchrätt mest populär och det var "Raggmunk med stekt fläsk". Den rätten brukar de servera på tisdagar annars men av någon anledning ändrades det. Tvåa kom tisdagens "Isterband med stuvad potatis o rödbetor". Flest besökare hade de på söndagen och därefter på fredagen. Med tanke på att caféets öppettider på söndagen är mellan 11-18 och på fredagen 10-21, så förstår man att det blev lite körigt på söndagen. Då har de mindre med personal också.





Kön har varit lång till Annelis äggförsäljning hela dagen. Ett tag var den över hela parkeringen, så hon har fått jobba hårt. Många nya kunder dök upp och det beror väl på äggbristen i livsmedelsbutikerna nu inför påskhelgen. Robban har tagit bilden med en liten drönare.


Han kom alldeles nyss och hade med sig ägg till matte.




Robban tog ut oss hundar på en kort och snabb rastrunda. Matte skickade med honom Furminatorn, så att han kunde dra av det värsta på Albin. Han fäller massor nu på grund av sitt tjocka underull...









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar