"Twingly statistik"

måndag 15 december 2014

Regn och sömn....


Den här dagen har präglats av regn och sömn………

Det har regnat precis hela dagen. I morse hade jag inget täcke på mig men under de övriga rundorna har jag haft det och det var riktigt skönt.


Oj, där står Carinas buss....





Kan vi inte gå hem nu? Jag har ju pinkat.....Jag gillar inte det här regnandet......



Carina kom vid 8.30-tiden när hon hade kört sina skolbarn. När hon hade ätit frukost så la hon sig i soffan och somnade. Hon åkte vid tolvtiden igen för nya uppdrag...……













Matte och jag har också sovit en hel del idag mellan  promenaderna i ruskvädret. Matte brukar nästan aldrig sova på dagarna men hon var så himla trött idag och det var jag också. I natt hade hon sina hostattacker igen så det är klart att hon är trött när hon inte får sova…….och det får ju inte jag heller eftersom hon håller mig vaken…..













Robban ringde nyss. Nu när han för en gångs skull slutade i tid på jobbet så hamnade han mitt i en bilkrock det första han gör. När han kommer ner till rondellen nedanför stationen kör en bilist med full fart rakt in i sidan på en annan bil. Robban stannar och rusar fram till den påkörda bilen och den kvinnliga föraren. Det visar sig att hon är fastklämd. 

Robban ringer räddningstjänsten och brandmännen kom snabbt eftersom olyckan inträffade alldeles intill stationen.

 ”Har inte du slutat? är det första Robban får höra av dem….”Måste du ut och jaga efter patienter också? Åk hem nu så tar vi hand om det här”……..Ärligt talat så undrar Robban varför han alltid hamnar först i alla möjliga och omöjliga situationer och olyckor…..













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar