"Twingly statistik"

torsdag 22 januari 2015

Olydig.....språngmarsch.....



Oj, oj, oj, så mycket snö det har kommit under natten och sedan har det snöat mest hela dagen också……..så himla kul…….



Kul med så mycket snö.....




















Var tvungen att urinmarkera på massor av platser också....















Fast jag har varit olydig idag men det var så roligt att rusa fram i den djupa snön och så fick jag upp ett jättespännande spår…….fast Robban tyckte inte alls att det var kul…….


Vi hade gått en längre promenad när Robban skulle vara snäll och släppa mig lös inne på fotbollsplanen. Det skulle han inte ha gjort sa han senare till matte…….Först rusade jag runt och lekte i snön på planen och det var då som jag fick upp spåret och drog iväg genom öppningen och iväg längs gångvägen upp i området……

Nog hörde jag att Robban ropade på mig men det struntade jag i. Robban sprang iväg åt ett annat håll och trodde väl att jag skulle följa efter men det gjorde jag inte heller. Jag var helt fokuserad på spåret som jag hade fått upp…….Efter en stund märker jag att Robban kommer springande efter mig samtidigt som han ropar på mig men jag fortsätter….





Robban möter en karl som säger: Hon är inte så lydig? Nej, det kan man lugnt påstå, svarar Robban som nu är smått irriterad. Ja, men du får ju motion i alla fall, säger karln……..


Plötsligt upptäcker jag en jätteintressant doft så jag stannar upp eftersom jag måste undersöka det riktigt ordentligt…….Nu hinner Robban äntligen få tag i mig men jag tycker att han låter konstigt. Han är så andfådd så att han inte kan prata ens. Han ser verkligen helt slut ut. Det är väl inte lätt att springa i den djupa snön i tunga kängor precis………och jag hade sprungit långt och snabb är jag också...


När vi till slut kom hem till matte undrade hon hur Robban kunde vara så andfådd efter en promenad? Robban berättade vad jag hade gjort och matte kunde inte låta bli att skratta…..Jag tror inte att Robban kommer att släppa mig lös fler gånger om jag känner honom rätt. Matte sa att han kan ta med sig långlinan nästa gång……..Ja, det lär väl dröja innan han går en promenad med mig igen…..Nu ska han jobba tre dagar i sträck över helgen…..













Nu är jag helt slut i alla fall så det blir skönt med en tupplur.....








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar