"Twingly statistik"

tisdag 20 januari 2015

Snö......herrgårdsstek...jobb


Om vi hade vårkänslor igår på dagen så försvann de snabbt. Det snöade rejält igår kväll men det var lite för varmt för att mer än ett tunt täcke skulle ligga kvar i morse.





Vi kom precis in från en kortare promenad. Nu var det snorhalt på vissa ställen så matte sa till mig att ta det försiktigt. Jag ville bara hem men matte sa att vi måste ta en runda först. Det känns som det blir kallare igen, åtminstone blåste det riktigt hårda vindar.

Jag hade bråttom hem för jag visste att jag skulle få jättegod kvällsmat.













Carina var här i ett par timmar som vanligt. 


Carina har kött i mattes extrafrys och nu kollade hon efter vad som fanns där. Hon hade bland annat tre stekar, två av nötkött och en hjortstek. Carina tyckte att de har legat för länge så hon sa att jag kunde få dem. Så nu finns det kött till mig så det räcker ett tag framöver. Smaskens...




Alltså, matte har nu lagat till ett lass hundmat igen av bland annat en herrgårdsstek. Åtminstone stod det så på förpackningen. Jag har precis ätit och det var så himla gott. Jag slickade verkligen rent skålen. Tycker ändå att matte är lite väl snål. Jag kunde ha ätit betydligt mer…Nu är det bara att vänta på morgondagens måltider…..





Själv åt matte pyttipanna och det är väl ingen lyxmiddag direkt.

Undrar förresten vad Robban kommer att säga när han får höra det här? Han tycker ju redan att jag är bortskämd…….men enligt matte är det han som skämmer bort mig eftersom han ger mig godis och jag får smaka av hans smörgåsar när han äter det.













Det har inte hänt mycket annat idag. Vi har gått de vanliga promenaderna. Jag blev utskälld av en liten tax och så mötte vi en tjusig dobermann som varken matte eller jag har sett här tidigare…..Hundägaren gick åt sidan en bit upp på gräsmattan innan vi möttes och väntade på att vi skulle passera så jag vet inte om han trodde att jag var opålitlig eller om det var hans hund som var det?














Fick höra att skateparken har vandaliserats och att det blir väldigt kostsamt med reparationer. Matte har bara väntat på att detta skulle ske men det är så himla tråkigt eftersom många barn och ungdomar roar sig där. Tänk att ingenting får vara i fred….













Det är nymåne med allt vad det innebär. Ofta medför det tekniska problem och strul med kommunikationer men nymånen innebär också att det är en bra tid att starta något nytt, lägga om livsstilen, börja på nytt jobb etc.









Och angående jobb så började Nicklas jobba häromdagen. Han måste gå upp klockan fem på morgnarna och det är ju inte han van vid som är ute och härjar halva nätterna. Snacka om att han kommer att vara trött när den här veckan är över....

Han jobbar på en sanerings- o rivningsfirma. Idag hade han matlåda med sig men det fanns ingen micro där han var så han gick ner till bensinstationen intill och frågade om han kunde värma sin mat där och det fick han. Bussigt av dem och Nicklas är  en smart kille......För övrigt hade han sin favoriträtt korv Stroganoff i matlådan....Nicklas har ju inte råd att äta ute så han måste ha med sig mat om han ska få i sig något......















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar