"Twingly statistik"

fredag 30 januari 2015

Hjortstek.....sjukskrivning....cool katt






Ett tunt snötäcke hade kommit under natten....



Idag har det bara blivit korta promenader runt om i området. Matte hade tvättstugan på förmiddagen och sedan har hon varit på en inköpsrunda. 

Bland annat var hon till köttbutiken för att köpa gott kött till sig själv. Nu fick hon lite gratiskött till mig igen och det tackar man ju inte nej till…….även om det inte slår hjortsteken som matte hade i det sista hundmatskoket. Så himla gott!




Matte skulle även uträtta ett ärende till Carina som har en längre körning med konfirmander som ska på läger över helgen......











Robban har jätteont i nacken och fingrarna domnar på ena handen. När han kom in med en patient till SÖS igår natt pratade han med en ortopedläkare. Robban fick en smärtstillande injektion och läkaren sa till honom att uppsöka husläkaren för remiss till  ny magnetröntgen. 




Robban fick tid hos sin läkare idag på eftermiddagen och blev genast  sjukskriven. Han får absolut inte jobba eller lyfta någonting överhuvudtaget. Han ska tillbaka till läkaren nästa fredag. Robban hoppas att det inte tar så lång tid till magnetröntgenundersökningen men det vet man ju aldrig? Han är jättetrött på att vara sjukskriven men vad ska han göra?

Nu får han väl gå lite fler promenader med mig för att fördriva tiden i stället.















Omtänksamma Iris är alltid noga med att Leo håller sig ren men jag har aldrig sett Leo tvätta Iris. En riktig mansgris är han verkligen..Han tror att han bestämmer i det här huset och det gör han nog...fast jag gillar honom jättemycket. Det är en cool katt....












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar