"Twingly statistik"

tisdag 16 juli 2019

Dagsregn...trist...fullmåne/månförmörkelse







Den här dagen har varit ganska så trist. Det bara regnar o regnar...

Matte har inte kunnat ta några promenader med oss för regnet har vräkt ner i stort sett hela dagen. Robban som är ledig har förutom morgonrundan tagit två promenader med oss i regnvädret. Det var inte bara blött utan rätt kallt ute också...Nu ser det ut som om det klarnar upp något men det är så dags då...







Matte som tar tvättstugan de dagar Robban är ledig eftersom hon vill slippa morgonrundorna. Hon får besvärlig andnöd bara av att gå upp och nerför trapporna till tvättstugan och detsamma gäller när hon går rundorna med oss så av den anledningen är hon tacksam över att Robban kan ta dem i stället.

Självklart funkade inte torktumlaren som den skulle utan tvätten var fortfarande våt när hon skulle hämta den. Matte blev i och för sig inte förvånad för hon väntade sig något strul eftersom det är fullmåne. Det slår aldrig fel.

Nu är duschrummet fullt av tvätt och Iris handdukar hänger på torkstället i vardagsrummet. Det regnade för kraftigt för att kunna ha dem på tork ute på balkongen..












Det är fullmåne och samtidigt månförmörkelse. Konflikt kan uppstå mellan känslor och familjen gentemot yrkesliv, karriär och socialt liv. Tiden är mogen för avslut av något slag. Något helt nytt kan dyka upp och förändringar kan ske snabbt. Ta dock inga förhastade beslut! Tänk först, agera sedan!

Var försiktig i trafiken! Och med eld o tekniska apparater!

Vid månförmörkelse träffar jordens skugga månen. Månförmörkelsen blir större och större och runt klockan 23.30 i kväll är månen som mest förmörkad. Månen kommer då att vara delvis svart och delvis vit, inte röd som det blir under en blodmåne










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar