"Twingly statistik"

söndag 8 januari 2023

Dagsregn...snö...dynor

 


Det var inte kul att komma ut i regnet i morse. All snö utanför huset och som hindrade matte att komma ut igår var som bortblåst....


All snö hade förstås inte hunnit smälta ännu men det mesta...





Albin hade bråttom bort till snöhögen..Han som annars inte gärna går i snön, då han lätt får köldkramp. Nu ville han helst inte lämna snön..




Framåt dagen eskalerade regnet. Matte satte på mig täcket för att jag skulle slippa bli så blöt, eftersom jag hatar regn. Hon hade precis kommit hem från en långpromenad med Albin och båda två var minst sagt dyngsura....Inte en bild blev tagen från den promenaden...


Den enda hunden som vi mötte var Berner sennenhunden, för övrigt fanns det inte en själ ute och det förstår jag mycket väl..



Nu vräker regnet ner och vi som snart ska ut igen...Usch!






När Robban skulle rasta oss igår kväll, hade han med sig en mycket fin och varm sittdyna som Lotta, en extrapersonal på caféet hade sytt till matte.Nu slipper matte frysa när vi är ute. Matte är så tacksam över sittdynan..


Hon fick även ett extra och tunnare fodral till dynan. Ett fodral med fina vargbilder på och det passar ju matte som värnar om vargen..





Matte lagade en köttgryta idag och då gjorde hon så mycket så att det blev några matlådor, som hon senare bara kan ta fram från frysen och värma upp. Dessutom fick Albin och jag lite i vår kvällsmat. Så himla gott!






Grattis Frida Karlsson till segern i Tour de Ski! Det blev ett dramatiskt slut, så vi får hoppas att hon kan vila upp sig ordentligt nu. 🙏 Det kan aldrig vara bra för kroppen att ta ut sig så som hon gjorde idag.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar