"Twingly statistik"

torsdag 12 januari 2023

Vägrar promenad....Max Relax

 

Jag har inte varit ute på någon promenad idag mer än på  morgonrundan. Matte fick ut mig på baksidan för att jag skulle kissa på eftermiddagen. Och varför det då? Jo, för precis när matte skulle ta ut mig på promenaden något senare än vanligt, så smällde de av världens smällare här utanför på både baksidan och framför huset. Skoleleverna hade lunchrast och då bröt helvetet löst...

Matte hörde av Robban att några gubbar från kommunen var  på caféet då det smälldes som värst och de ska nu prata med vår polis här i stan. Ett par av grabbarna kände de igen...Polisen får faktiskt ta ett snack med både skolledning och eleverna och de som besöker fritidsgården, för så här kan det inte fortsätta...

Igår kväll smälldes det friskt från ungdomar på fritidsgården här intill. Precis när matte kom ut med Albin, såg hon grabbarna komma ut från gården. Matte kände på sig vad som skulle hända. Albin hann kissa innan matte var tvungen att vända hem igen med honom. Robban fick komma senare och snabbt rasta mig...Han kommer i kväll också och tar ut oss för att kissa inför natten..




Matte fick ut Albin på en långpromenad efter många om och men...


...huvudet gick som en propeller från vänster...



...till höger. Han reagerade på varje litet ljud han hörde och var helspänd hela tiden




Matte har inte varit på sitt bästa humör idag och då inte bara på grund av allt jäkla oväsen här utanför, utan hennes tålamod var på bristningsgränsen när skrivaren bara strulade...Hon skulle skriva ut lunchmenyer för åtta veckor framöver. Caféet fick nöja sig med två veckors menyer, för sedan tog hennes tålamod slut..Hon får ta tag i saken vid senare tillfälle men begriper inte alls vad problemet är?




Nu har matte beställt Max Relax till oss för vi tog de sista tabletterna av Aptus Relax i förrgår. De är slut hos de flesta återförsäljare och även på djurkliniken. Max Relax ska blandas i maten men har samma funktion som Aptus Relax, som var  tuggtabletter..












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar