"Twingly statistik"

måndag 16 januari 2023

Rastrundor....jätterädd

 


Robban tog morgonrundan med oss. Sedan åkte han och matte till Arboga. Vi fick inte följa med för bilen skulle in för ombesiktning efter bromsbytet. Matte behövde komma både till djurkliniken och till Jysk.

När de väl var hemma igen, tog Robban ut oss på en rastrunda och senare vid 14.30-tiden på en promenad. Det finns inga bilder för han tar aldrig några.

Dessutom fick han gå till Ica för att handla lite till mattes middagsmat, som blev korvgryta. Jättegott! Vi fick lite av grytan i vår kvällsmat.





Tycker att Albin ser lite lidande ut, men han förstår nog fortfarande inte varför det inte blir några långpromenader med matte?





Iris blir nog också lite fundersam när rutinerna ändras. Det har varit mer fart på henne idag än annars. Hon är ju så nyfiken och vill gärna lägga sig i vad jag gör och det får hon väl göra om hon håller sig på behörigt avstånd...





Robban ska komma och ta kvällsrundan med oss. Igår kväll var det inte alls kul, kan jag säga. Precis innan matte skulle gå ut med Albin bröt helvetet loss på riktigt. Det lät som kulsprutesmatter på baksidan intill skolan och fritidsgården. Både jag och Albin blev jätterädda, så det tog lång tid innan matte kunde få ut oss. Albin kissade på första bästa buske utanför källardörren på baksidan och sedan snabbt in igen och jag fick gå tvärs över vägen till gräsmattan på framsidan, för jag vägrade att gå till baksidan. Det är inte kul det här och jag undrar hur länge det ska pågå egentligen?
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar