"Twingly statistik"

tisdag 17 januari 2023

Rastrundor....regn....avslöjad....

 


Robban tog morgonrundan och sedan kom han tillbaka vid 14.30-tiden för att ta en kortare promenad med oss. Då kom det snöblandat regn och nu är det enbart regn...Trist verkligen!



Vid lunchtid idag kastade en skolelev i väg en smällare på torget men till killens otur, (beroende på hur man ser det) så såg Robban när han gjorde det. Och ur killens synvinkel var det helt fel person som såg det. Dessutom sprang killen direkt in på caféet. Robban konfronterade honom med ett förmaningstal på en gång och avslutade med: "Nästa gång jag ser att du kastar en smällare, så ringer jag till polisen. De kommer att kontakta dina föräldrar och eftersom det är olagligt kan du få en prick i belastningsregistret och då får du kanske inte ta körkort" 
"Det är det ingen som har sagt" säger killen som nu inte är lika kaxig. "Du kan få prick för allt som är olagligt, så sluta med de här dumheterna nu för ditt eget bästa" 
Vi får väl hoppas att han fick sig en tankeställare efter att ha blivit avslöjad och uppläxad.




Annars har det inte hänt någonting speciellt men man blir trött av det också. I morgon kommer i alla fall teknikern från Hjälpmedelscentrum med nytt framdäck till elrullstolen, så då kan vi ta våra vanliga promenader igen, så länge det varar innan det blir punka igen...



Det är inte bara jag som är trött. Albin gäspar stort...





Matte undrade vart Iris hade tagit vägen? Hur mycket än matte lockade på henne, så hördes inte ett knyst från katten. Till slut fick matte syn på henne. Då satt hon blickstilla på undre delen av tevagnen och bara glodde. Hon brydde sig inte ett skvatt om att matte gick runt och letade efter henne....








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar