"Twingly statistik"

torsdag 31 augusti 2017

En regnig torsdag...



Albin fick låna mitt fina täcke i morse för att slippa bli så blöt under morgonrundan eftersom det ösregnade ute. När vi kommer ut så tvärnitar han och ska inte ta ett steg med täcket på sig. Det spelade ingen roll hur mycket Robban lockade på honom eller att jag ville gå rundan snabbt som ögat. Han stod där han stod. Det slutade med att Robban tog av honom täcket och då var allt bra igen och han skuttade på som vanligt. Snacka om att han var dyngvåt när rundan var klar men det brydde han sig inte om.









Det har regnat mer eller mindre hela dagen, mest mer men den här promenaden gick vi i duggregn.


För en gångs skull var det Albin som hade mest bråttom hem
















Vid lunchtid åkte vi till Ica Maxi för matte behövde handla lite. I butiken stod författaren Emelie Schepp och signerade sin senaste bok "Pappas pojke". Matte gillar hennes tidigare  kriminalromaner så hon köpte förstås boken. Matte fick en pratstund med Emelie också. De diskuterade böcker och deckare i synnerhet. Matte tycker att hon var en mycket trevlig bekantskap.




















Vi hann inte mer än hem förrän Robban åkte vidare. Nu skulle han till sjukgymnasten. Han är fortfarande skeptisk till att nackträningen kommer att hjälpa Robban något. Det finns flera rörelser han inte får eller kan göra. Nu fick Robban också svar på varför två fingrar på hans högra hand alltid domnar. Det beror på att de har kontakt med just den nackkotan som han har mest besvär med.












Eftersom Robban har dragkrok på sin bil så hjälpte han Lenas äldsta dotter och hennes sambo med att köra en gammal säng och lite annat skräp till sopstationen nu i eftermiddag. Albin och jag fick följa med.

Sedan åkte vi hem till Lena. Hon höll på med maten...


....det doftar så gott



Albin är inte lika intresserad av mat som jag är











Leo ser något intressant på TV




...medan Iris har sovit stor del av dagen







I förrgår eftermiddag fick matte en avi om att hon kunde hämta sitt nya körkort på Coop. Igår morse hämtade hon ut det. Idag kom en påminnelse om att hon måste hämta ut körkortet. Postnord verkar verkligen inte ha koll på vad de sysslar med.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar