"Twingly statistik"

lördag 26 augusti 2017

Trötta....dunka, dunka...stirrar




Både matte och jag har varit trötta idag för det blev inte mycket till sömn i natt. Det är ju festligheter här i stan nu i helgen men ingen fattar hur man kan ställa ett stort öltält med högljudd musikunderhållning på torget som är omgivet av hyreshus och villor och det är inte många meter emellan torg och hus? Snacka om att det dunkar i huvudet. Robban hörde idag att ansvariga på kommunen har blivit nerringda av arga innevånare i natt. Till och med matte som är van vid ljud och oväsen tycker att det här har nått gränsen många gånger om.

När Robban och Lena kom hem från Globen igår kväll så hörde de musiken som om den skulle finnas i närheten av  deras hus och ändå bor de en bra bit härifrån. 

Matte funderar på om hon och jag ska sova i vardagsrummet i natt med stängd sovrumsdörr som förhoppningvis stänger ute lite av ljudet. Tror inte att Albin stördes lika mycket för han sover i rummet som vetter mot innergården.








Matte och jag gick till Ica på förmiddagen och medan jag sitter uppbunden utanför butiken kommer plötsligt Robban och Albin. Matte blev ju lite snopen förstås för att inte säga vad jag blev.















Bilder från en av dagens promenader....




Albin har en ful vana och det är att stirra ut folk som han möter




....annars har det mest varit dofterna på marken som han har intresserat sig för








...varenda stolpe måste undersökas




Jag vill helst hem så fort som möjligt










Lenas äldsta dotter är gravid och hon har kräkts så otroligt mycket varenda dag de senaste veckorna så igår blev hon inlagd på sjukhuset för att få dropp. Hon är i början av graviditeten så vi får hoppas att de får ordning på det hela. Robban och Lena är och hälsar på henne nu och kommer när det är dags för kvällsrundan.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar