"Twingly statistik"

fredag 4 augusti 2017

Kloklippning...bantat....kyldyna



Idag har jag varit på djurkliniken och klippt klorna. Jag gillar det inte alls för på den ena framtassen gör det faktiskt ont varenda gång. Det var tredje gången som jag var på det här stället men första gången som jag fick ett par godisbitar när jag var klar. Den här tjejen var alltså mycket snällare än den andra som har klippt mig tidigare.

Matte blev jätteglad över att jag hade gått ner 8 hg sedan sist, ja för ungefär en månad sedan men hon vill få ner mig ännu mer och det tyckte de på djurkliniken också...suck

Matte beställde tid åt Albin för han måste ju ha lugnande spruta när hans klor ska klippas. Han får verkligen rena rama  paniken. 




Matte köpte en kyldyna som Albin kan ha i bilen så det inte blir så varmt för honom. Han åker ju oftare och längre sträckor än vad jag gör och han ska snart ut på en långtur och då vet man ju inte hur varmt det blir de dagarna.




Kloklippningen är över men jag har ingen större lust att åka bil




...som vanligt fick Robban lyfta in mig i bilen














På eftermiddagen ringde Robban och frågade om matte ville följa med till Eskilstuna för Lena skulle handla där och eftersom matte behövde köpa kattmat på Arken Zoo så passade det ju bra.







Lena skulle till en asiatisk livsmedelsbutik och grossist.....







Både matte och Robban blev imponerade av den stora butiken med alla dess varor. Matte köpte kryddor, kokosmjölk, mango, ja jag vet inte allt...Hit vill nog matte åka fler gånger förstår jag....








Lenas son var på IKEA igår. Han hade hört att matte hade letat efter en kötthammare så han var snäll och köpte en till henne som hon fick i present av honom idag. Den kommer väl till pass för hon tänkte äta fläskkotlett i morgon. Hon vill alltid banka ut dem först innan de tillagas.








Nu väntar Albin och jag på att Robban och Lena ska komma så vi får gå kvällsrundan.....




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar