"Twingly statistik"

fredag 25 augusti 2017

Trött...regn...godis....oväsen




Jag var jättetrött i morse och det måste matte ha varit igår kväll för hon glömde att ta av mig halsbandet...




...och inte blev jag piggare av att gå morgonrundan i ösregn. Dessutom kom Robban lite senare än vanligt för han hade försovit sig så då blev ju också frukosten försenad. Jag hade bråttom hem men först skulle Robban torka oss innan jag fick äta och han tar alltid Albin först. Här sitter jag som på nålar för jag är så hungrig....



Äntligen torkar Robban mig












Paketet med kycklingpinnar och hundkexen som matte hade skickat efter från Tuggmästaren hade kommit så vi gick till kiosken och hämtade det....Som jag har längtat efter kycklingpinnarna. Kan det inte bli kväll snart så att jag får en?






Det fanns hur många spännande dofter som helst i parken bakom kiosken







Kommunen har slagit upp stora tält på torget utanför vårt hus för nu i helgen firas Thor Modéendagarna. Det här är serveringstält där även flera musikgrupper kommer att spela men det finns massor av aktiviteter över hela kommunen för alla åldrar.

Matte har redan ont i huvudet av musiken som har dundrat halva dagen. Tälten är öppna till klockan ett idag och i morgon natt. Mattes och mitt sovrumsfönster är mot torget så jag undrar om vi kan sova något i natt? 












Egentligen skulle matte vara på väg till Globen just nu men Robban och Lena fick åka själva för mattes höft klarar inte av att sitta så många timmar i bilen och sedan på arenan hur gärna hon än vill. Där spelas en hockeymatch mellan  All Stars Stockholm - Djurgården. Laget All Star består av skickliga NHL-spelare från Stockholm. Det är en välgörenhetsmatch och överskottet går till att hockeyn ska bli mer tillgänglig för barn och ungdomar i Stockholm.

Matte hade sett fram emot hockeyfesten och det är länge sedan hon köpte biljetterna men nu är det som det är, säger hon. Tur i oturen är det ju att jag och Albin slipper vara ensamma hemma nu när det är så mycket oväsen här utanför. 











Robban tog en långpromenad med oss innan han åkte till Stockholm


Kul att gå på nya platser



...mycket att titta och lukta på






















Albin sitter och filosoferar på balkongen


Tack o lov tog matte in Albin innan Robban åkte för matte får fortfarande inte igen balkongdörren. Robban fick ta i för kung och fosterland innan han kunde stänga den. Matte får ringa till hyresvärden igen för hon kan ju inte ringa efter Robban varje gång hon ska stänga dörren och det börjar bli allt kyligare ute nu så man kan ju inte ha dörren öppen jämt.









Nu samlar både jag och matte krafter till kvällsrundan. Hon lär gå med Albin först som vanligt...















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar