"Twingly statistik"

onsdag 23 augusti 2017

Kloklippning/sedering.....stolpar



Albin har sakta vaknat upp efter sederingen och blivit av med munkorgen. Han har fått klorna klippta. Det var en riktig pärs innan han kunde få den lugnande sprutan. Han blev fullkomligt panikslagen. Veterinären kunde inte ens lyssna på hjärtat. Det märkliga är att han gladeligen gick in på djurkliniken, hälsade på personalen och satt lugnt och kollade in övriga hundar men han tillät ingen som helst undersökning. Tassarna är han jätterädd om. Till och med när han sov tungt reagerade han när framklorna skulle klippas men nu är det gjort. Det blev en dyr kloklippning för matte fick betala 1280 kr och då kostar själva kloklippningen bara 165 kr. Det är sederingen som är så dyr.


Albin vägde 26,2 kg och jag 24,8 kg. Jo, Robban tog in mig så att jag fick väga mig också. Matte blev glad över att jag åtminstone inte har ökat i vikt utan gått ner ytterligare 2 hg.










Robban försökte få Albin att kissa när vi kom hem men har var fortfarande för virrig för att lyfta på benen.








Albin fick stanna hemma med matte och vila ut medan Robban tog med sig mig hem till trädgården i stället.



Jag tog mig upp på altanen och la mig under ett bord i stället. Jag var faktiskt ganska så trött och så ville jag in i skuggan...





Robban tog en promenad med mig innan han skulle åka till läkaren. Jag löste faktiskt det här med att komma tillbaka på rätt sida av stolpen. Jag har ju fått träna det här jättemånga gånger med matte.













Robban var ju hos sin husläkare idag för planering av sjukgymnastik, medicinering och fortsatt sjukskrivning. Överläkaren på KS ringde till Robban igår och sa att han inte tyckte att en ny operation skulle göras nu. Han ska först medicineras och samtidigt gå på sjukgymnastik för att se om det hjälper. KS ville också att han skulle få ultraljudsbehandling men det finns inte här. Har ingen förändring skett på cirka tre veckor får de ta ny ställning till operation. Han har efter operationen av nacken fått artros i rygg- o nervkanalen samt så har huvudet fått en ny hållning och det är ju det som smärtar och ger domningar i nacke och arm..  Nu är han sjukskriven till 5 november.










Albin hade piggnat till något på eftermiddagen. Det blev lite trångt ute på balkongen. Vi ville alla vara där nära matte som läste som vanligt...



























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar