"Twingly statistik"

lördag 14 juli 2018

30 grader......dopp......katter
Ute på förmiddagsrunda med matte. Redan 27 grader trots att klockan inte ens är 11. Riktigt torrt är det också...Robban skjutsade Lenas yngsta dotter till mattes favoritfrissa i morse. Besöket skulle ta hela dagen....
Albin fick följa med till frissanDet är bra varmt tycker han

Robban gick till en närliggande park där Albin tog sig ett dopp och det var nog skönt
Ute på en kort rastrunda med matte. Nu är det banne mig 30 grader


Matte fixade till en krusbärspaj med vit choklad och mandel. Jag tycker att det är tillräckligt varmt här inne utan att ugnen ska stå på också men matte blev sugen på paj så då blev det så..


Och sedan blev det en runda igen fast då ville jag bara hem både på grund av värmen men mest för att det snart var dags för kvällsmat.

Idag har Leo haft bra aptit. Det varierar en hel del från dag till dag


Kors i taket sa matte när hon upptäckte att Iris hade kissat i kattlådan igen. Det är andra dagen på rad som det händer. Hon har inte kissat i kattlådan på de senaste sju åren och då har matte provat med de flesta sorter kattsand som finns på marknaden. Nu köper hon bara EverClean lavendel för hon har gett upp att få Iris på andra tankar så hon får kissa i sin biabädd...Inte konstigt att man blir förvånad när hon plötsligt går på lådan. 

Det mest märkliga är att hon alltid har bajsat i lådan och det är ganska roligt att se på när hon gör det för hon hoppar i, gör sina behov för att snabbt som ögat hoppa ur lådan. Hon vill inte gärna stå i sanden till skillnad från Leo som sprätter sand så det står härliga till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar