"Twingly statistik"

torsdag 26 juli 2018

Kylhalsband.....Leo o medicin

I morse åkte vi till djurkliniken för matte ville köpa kylhalsband till oss. Självklart ville vi rasta och samtidigt undersöka spännande dofter när vi ändå var där
Jag blev väl inte direkt överförtjust i halsbandet även om det svalkar. Matte säger att det är ett smidigt sätt att kyla ner oss hundar genom att den svala luften kyler ner blodet i de stora halsartärerna som sedan för det svala blodet genom kroppen.

Jag har mått bättre idag men vi har inte varit ute så långa stunder åt gången så det kan ju bero både på det och på halsbandet..
Tror inte att Albin ens märkte när han fick på sig halsbandet...Han har inte flåsat och flämtat lika mycket idag som tidigare så det har nog en positiv effekt ändå. Han envisas ju med att ligga ute på balkongen på dagarna. Tur att vi har ett stort parasoll som skuggar...Leo brukar alltid göra matte sällskap vid datorn på kvällarna men igår lyste han med sin frånvaro. Till slut började matte fundera över vart katten hade tagit vägen? Hon ropade på honom men ingen Leo gjorde sig tillkänna. Att locka fram honom med kattgodis gick inte heller. Till slut blev hon orolig. Matte letade under sängar, i och på bord, stolar, i skåp, garderober, bakom soffan och gardiner, ute på balkongen, ja överallt men ingen katt någonstans. Det tog väl ett par timmar och så helt plötsligt ligger han utsträckt mitt på rumsmattan och ser hur oskyldig ut som helst...Vi vet fortfarande inte var han hade hållit sig gömd? Leo kommer mycket sällan när man ropar på honom till skillnad från Iris som kommer kutande på en gång när man ropar hennes namn...

Apropå Leo så äter han med bra aptit nu och vi får hoppas att det håller i sig. Han får smärtstillande medicin en gång om dagen. Veterinären sa att katter gillar den här medicinen men det stämmer inte alls in på Leo. Matte håller i katten medan Robban ger honom medicinen. Idag skulle han inte öppna munnen men fick ge sig till slut..Inga kommentarer:

Skicka en kommentar