"Twingly statistik"

måndag 16 juli 2018

Sen morgonrunda....bärgare....balkongen..

Idag kom vi ut på morgonrundan senare än vanligt. Matte undrade just varför inte Robban kom någon gång då han ringde och sa att bilen inte startade. Matte som satt i godan ro i nattsärken och käkade frukost klädde sig. Precis när hon skulle gå ut med mig kom Robban. Han hade lånat Lenas dotters bil. Matte följde med på rundan eftersom hon förberett sig för det men sedan har hon inte varit utanför dörren....Matte har aldrig tålt värme...
Därefter ringde Robban efter bilbärgare som fick forsla bort bilen till Bilia i Köping. Verkstaden som Robban brukar anlita har semesterstängt. Så typiskt!
Här åker bilen iväg och vem vet när den är körduglig igen? Ingen bra tajming precis.Robban var tvungen att lämna tillbaka dotterns bil kl 12 då hon slutade sitt jobb men fick sedan låna Lenas bil i stället. Hon jobbar hela dagen och till sent i kväll och har ingen användning av den då....Robban har sedan gått kortare rundor med oss ett flertal gånger men det är så himla varmt så man kan knappt vara ute, 34 grader och vindstilla....Till Albins besvikelse fick han inte ligga kvar på balkongen för matte för där var det ju ännu varmare. Vi elvatiden när solen nådde dit fick han komma in, vilket han inte kunde förstå. Lätt att en hund blir överhettad och det blir verkligen stekhett där ute. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar